ΑΡΩΜΑ

FAME: Το νέο γυναικείο άρωμα Paco Rabanne είναι εμπνευσμένο από διάσημο φόρεμα του οίκου

Μοντέρνες και ταυτόχρονα διαχρονικές. Οι εμβληματικές μούσες του οίκου Paco Rabanne, όπως η Jane Fonda στο Barbarella, η Audrey Hepburn στο Two for the Road, η Brigitte Bardot και η Françoise Hardy, υπήρξαν γυναίκες-είδωλα, που χάραξαν τον δρόμο σε μια νέα εποχή θηλυκότητας και διαχρονικού στυλ, φορώντας και αναδεικνύοντας το πρωτοποριακό chainmail φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή. Στο σήμερα, ο οίκος γιορτάζει τη σύγχρονη δημιουργική γυναίκα, μ’ ένα πρωτοποριακό θηλυκό άρωμα, το FAME, που εσωκλείεται σ’ ένα μοντέρνο μπουκάλι, εμπνευσμένο από τα εμβληματικά σχέδια του Paco Rabanne.

Με μούσα την Αμερικανίδα ηθοποιό Elle Fanning, το νέο άρωμα FAME του οίκου Paco Rabanne ενσαρκώνει τη γυναίκα του σήμερα. Εκθαμβωτική, με αυτοπεποίθηση και πολύπλευρη, όπως και οι εμβληματικές μούσες του διάσημου σχεδιαστή μόδας.

Η καινοτόμα σύνθεσή του, έχει δημιουργηθεί στην Grasse της Γαλλίας, από πολύτιμες, εξατομικευμένες και βιώσιμες πρώτες ύλες, που αποκτήθηκαν μέσω προηγμένης τεχνολογίας, με το 90% των συστατικών του να είναι φυσικής προέλευσης.

Πλούσιες νότες από ώριμο μάνγκο, αγνό λεπτό αέρινο γιασεμί, και νότες από αισθησιακό λιβάνι, συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα άρωμα, και εσωκλείονται στο μπουκάλι του FAME.

«Οι αρωματικές νότες του λιβανιού είναι αυτές που χαρίζουν την αρωματική υπογραφή του Paco Rabanne. Για να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο άρωμα, επιλέξαμε τρία είδη λιβανιού, που περικλείουν νότες εθιστικής ζεστασιάς με βανίλια και σανδαλόξυλο. Για να αποπνέει ακόμα περισσότερη θηλυκότητα, προσθέσαμε μια νέα καινοτόμα ποιότητα αρώματος γιασεμιού και απολαυστικές, πολύχρωμες νότες εξωτικού μάνγκο. Το αποτέλεσμα; Το FAME είναι το πρώτο γυναικείο άρωμα, γεμάτο αντιθέσεις. Αισθησιακό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό και ελεύθερο. Το FAME είναι όλα εκείνα που αντιπροσωπεύει η γυναίκα Paco Rabanne», αναφέρει χαρακτηριστικά η αρωματοποιός του FAME.

Εκτός από εκείνη (Dora Baghriche), την ταλαντούχα ομάδα των αρωματοποιών που έχουν δημιουργήσει το FAME, πλαισιώνουν μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα του κλάδου, όπως οι: Marie Salamagne, Alberto Morillas και Fabrice Pellegrin. Μια ομάδα, που με τη δημιουργική της δεξιότητα και την απαράμιλλη τεχνογνωσία της, δημιούργησε μια πρωτοποριακή σύνθεση με καινοτόμα αρωματικά στοιχεία.

Δεν είναι όμως, η πρωτοποριακή, αρωματική του σύνθεση. Στο FAME, τα εμβληματικά items του Οίκου αποκτούν μια νέα, λαμπερή, διάσταση μ’ ένα αισθησιακό άρωμα, σ’ ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό μπουκάλι που ξεχωρίζει για το έντονο και πρωτοποριακό design, ενσαρκώνοντας το φουτουριστικό στυλ που καθιέρωσε ο διάσημος Οίκος.

Σχεδιασμός πολύτιμος όσο ένα κόσμημα, πολυπόθητος όσο και η chainmail τσάντα του 1969 και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικος, όπως το διαχρονικό chainmail φόρεμα του Οίκου, που έχουν αναδείξει οι εκθαμβωτικές μούσες του Paco Rabanne.