ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έχεις μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα; Το απλό tip στο μακιγιάζ για να μην «γυαλίζεις

Imaxtree

Αν έχεις λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα, σίγουρα, ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχεις στο μακιγιάζ σου είναι να επιλέγεις καλλυντικά με ματ υφές, που ναι μεν θα σου επιτρέπουν να πετύχεις ένα λαμπερό μακιγιάζ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πώς θα «γυαλίζεις».

 

Δεν είναι όμως, μόνο η επιλογή των «σωστών» προϊόντων ή  οι καιρικές συνθήκες (το καλοκαίρι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με τη ζέστη και την υγρασία) που σου επιτρέπουν να «νικήσεις» τη λιπαρότητα. Υπάρχουν πάντα αυτά «σωτήρια» tips από τους makeup artists που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στο μακιγιάζ σου.

Μερικά τέτοια expert tips ακούμε καθημερινά στην εκπομπή μεταμορφώσεων του ΣΚΑΪ, Super Makeover, με παρουσιάστρια τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού. Στην ομάδα της εκπομπής, ο MakeUp Artist Παντελής Τουτουντζής, η Fashion Stylist Έλενα Παπασταύρου, η Hair Expert Σοφία Νομικού και η Συμβουλευτική Ψυχολόγος Μαρία Χουδαλάκη ακούν,  μελετούν, προτείνουν και υλοποιούν τις αλλαγές, δίνοντας παράλληλα τις «πολύτιμες» συμβουλές τους.

Κι αν έχεις μεικτή επιδερμίδα, στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, μπορείς να ακούσεις από τον makeup expert Παντελή Τουτουντζή ένα απλό αλλά πολύ χρήσιμο tip στο μακιγιάζ σου, προκειμένου να μην «γυαλίζεις. Τι λες; Ποιο είναι αυτό το προϊόν που θα σου εξασφαλίσει ματ αποτέλεσμα χωρίς την ανεπιθύμητη «γυαλάδα»; Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνεις; Σε ποια σημεία; Πάτα play στο βίντεο!