ΜΑΛΛΙΑ

Έχεις μακριά μαλλιά; Δες πώς θα πετύχεις ένα ψεύτικο καρέ σε 5 βήματα

24 media

Έχεις μακριά μαλλιά και φλερτάρεις έντονα με την ιδέα να κάνεις μία αλλαγή. Σίγουρα μέσα στα τρία πρώτα κουρέματα που σου έρχονται στο μυαλό είναι το καρέ. Το θέμα είναι σου πηγαίνει; Μεγάλο το ερώτημα και δύσκολη η απάντηση. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου πηγαίνει χωρίς να χρειάζεται να κόψεις τα μαλλιά σου, το fake bob (aka ψεύτικο καρέ). Ως μακρυμαλλούσα, λοιπόν, με τους ίδιους προβληματισμούς- να κόψω τα μαλλιά μου καρέ- πήγα στο κομμωτήριο του Γιώργου Ιωαννίδη, National Educator για την Paul Mitchell Greece από τα κομμωτήρια The Heads και με τη βοήθεια της ομάδας του, σου δείχνουμε πώς θα πετύχεις step-by-step ένα ψεύτικο καρέ σε πέντε μόλις βήματα.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Αρχικά φέρε όλα τα μαλλιά σου πίσω και πιάσε τα σε ένα χαμηλό ponytail. Προσοχή σε αυτό το σημείο. Χρησιμοποίησε ένα μικρό διάφανο λαστιχάκι και στερέωσέ το μερικά εκατοστά πιο πάνω από τις άκρες των μαλλιών σου. (Υπολόγισε περίπου μία παλάμη).

24 media

Με το άλλο χέρι, φέρε προς τα μέσα και τύλιξε τις άκρες των μαλλιών σου.

24 media

Το μυστικό είναι το ένα σου χέρι να παραμένει σταθερό από την μέσα πλευρά και να τυλίγονται γύρω του τα μαλλιά.

24 media

Στερέωσε χρησιμοποιώντας πολλά τσιμπιδάκια και φουρκέτες στη μέσα πλευρά.

24 media

Στο τέλος, ψέκασε με λακ για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα και είσαι έτοιμη.

24 media

 

(Extra tip: Αν θέλεις να πετύχεις ένα ακόμη πιο retro αποτέλεσμα, φρόντισε να έχεις κάνει από πριν ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά σου και συνέχισε ακολουθώντας τις οδηγίες).

24 media

 

Κομμωτήριο: The Heads, Ναϊάδων και Αχιλλέως 54, Παλαιό Φάληρο