ΜΑΛΛΙΑ

Έτσι θα κόψεις τα μαλλιά σου αυτό το χειμώνα

Το μακρύ μαλλί έχει τη χάρη του, αλλά όσο και αν είσαι φαν της Ραπουντζέλ να ξέρεις πώς φέτος το χειμώνα ο σβέρκος σου θα πάρει τον αέρα του.

Ορίστε, λοιπόν, 5 κουρέματα που είναι πιο στη μόδα και από την Kylie τη Jenner.

1.Κοντό μαλλί -Ξυρισμένο

 

Ένα επαναστατικό κούρεμα. Αν είσαι τολμηρή και αντέχεις στην ιδέα να ξυρίσεις το κεφάλι σου, όχι όλο ένα μέρος, τότε θα είσαι μέσα στα πιο ωραία κουρέματα του 2015.

2.Επιμελώς ατημέλητο κοντό μαλλί μέχρι το λαιμό

 

Τα ασύμμετρα κυματιστά κοψίματα επικρατούν και τον χειμώνα που μας έρχεται. Δεν μιλάμε για ένα κλασικό κοντό μαλλί, το οποίο θα ισιώνεις, αλλά γι αυτό που θα το έχεις ατημέλητο. Όπως το καλοκαίρι. Μας βολεύει η νέα μόδα γιατί το μαλλί μας δεν θα καεί και από το σίδερο.

3.Μοντέρνο κούρεμα Farrah Fawcett

 

Αυτό το νέο κούρεμα είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 1970. Το μήκος των μαλλιών φτάνει μέχρι τον ώμο και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σχήμα προσώπου.

4.Lob

 

Το έχουμε συνηθίσει από τον Ιανουάριο αλλά φαίνεται να αρέσει πολύ στον γυναικείο πληθυσμό. Είναι κλασικό και ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν έχεις ίσια μαλλιά.

Το καλύτερο ίσιωμα θα είναι με πιστολάκι και βούρτσα για να είναι λαμπερά. Ταιριάζουν καλύτερα σε οβάλ σχήματα προσώπου.

5.Φιλαριστά μαλλιά με όγκο

 

Πολύ καιρό έχουμε να ακούσουμε αυτή ην τάση στα μαλλιά, τον όγκο. Μην φανταστείς τον όγκο που βάζεις ένα τόνο λακ αλλά σε κάτι πιο ελαφρύ. Για να πετύχεις, λοιπόν, αυτό το trend θα πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου φιλαριστά.

Για το τέλειο φιλάρισμα, όταν βάλεις τζελ ή λακ να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα σου κάνοντας στροφές μέχρι να στεγνώσει το μαλλί.