ΜΑΛΛΙΑ

Έτσι θα αποκτήσεις τα υπέροχα μαλλιά της Kate Middleton

Πέρα από τα κομψά updo της, η Kate Middleton συνήθως έχει πάντα κάτω τα μαλλιά της με φυσικό όγκο και αέρινη κίνηση. Αυτό προφανώς οφείλεται στην καλή ποιότητά τους για την οποία αναμφίβολα φροντίζει αλλά και στο μαγικό χέρι του προσωπικού της κομμωτή.

Ο Richard Ward είναι αυτός που κρύβεται πίσω από το πάντα άψογο hairstyle της Δούκισσας του Cambridge, ο οποίος είναι επί 10 συνεχόμενα χρόνια ο προσωπικός της κομμωτής. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ward έχει ερωτηθεί πολλές φορές σχετικά με την διάσημη πελάτισσά του και ο ίδιος έχει μόνο τα καλύτερα να πει. Αυτό όμως που πραγματικά μας νοιάζει, νομίζω, είναι πως καταφέρνει να πετύχει αυτό το bouncy blowout που έχει πια ταυτιστεί με την Kate Middleton.

 

Προφανώς και παίζουν ρόλο τα φυσικά σου μαλλιά, αλλά υπάρχει και ο σωστός τρόπος να χτενιστείς και να το πετύχεις. Δεν έχει μαγικά προϊόντα, ούτε δύσκολες τεχνικές, μόνο σωστές κινήσεις.

– Το κλειδί για ένα τέλειο χτένισμα με σεσουάρ είναι η προετοιμασία. Μετά το λούσιμο, χτένισε καλά τα μαλλιά σου και και πάρε την περιττή υγρασία. Καλό είναι να μην στεγνώσεις τελείως τα μαλλιά. Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις με τη βούρτσα και το σεσουάρ ενώ τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα κατά 70%. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, ωστόσο με 2-3 προσπάθειες πιθανότατα θα βρεις το σωστό σημείο για να ξεκινήσεις.

– Σύμφωνα με τον Ward, δεν χρειάζεται να στηρίζεσαι σε ένα προϊόν, ούτε να υπερβάλλεις στη χρήση του. Το σωστό είναι να ανακατεύεις μικρές ποσότητες από τα προϊόντα που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να είναι ενυδατωμένα, να μη φριζάρουν και να έχουν διάρκεια.

 

– Το σεσουάρ είναι το βασικό εργαλείο σου και πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό. Είναι πολύ σημαντικό, αυτό που χρησιμοποιείς να είναι καλής ποιότητας αλλά κι εσύ να το χρησιμοποιείς σωστά (με φορά από πάνω προς τα κάτω) για να έχεις απαλά και λαμπερά μαλλιά.

– Ο Ward θεωρεί ότι η βούρτσα που θα χτενιστείς πρέπει να έχει φυσικές τρίχες. Τα μεταλλικά εργαλεία δεν κάνουν πολύ καλό στα μαλλιά.

 

– Τέλος, για να έχει το χτένισμά σου διάρκεια και ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ρόλεϊ. Έτσι η Kate Middleton έχει αυτό το ανάλαφρο σπάσιμο στο τέλος των μαλλιών της. Βάλε μερικά ρόλεϊ διάσπαρτα στα μαλλιά σου και βεβαιώσου ότι έχεις πετύχει κάποια συμμετρία. Σημείωσε ότι τα hot rollers έχουν πιο γρήγορα αποτέλεσμα και τα μαλλιά σου θα έχουν την ελαστικότητα και την κίνηση που θες.