ΜΑΛΛΙΑ

Έτσι ισιώνει τέλεια τα μαλλιά της η Κατερίνα Καινούργιου

Τα ίσια μαλλιά είναι πάντα κομψά και όσο χρειάζεται εντυπωσιακά. Ωραίες οι μπούκλες, τα κύματα και τα updos αλλά τα καλά ισιωμένα μαλλιά θα είναι πάντα μέσα στις πιο stylish επιλογές.

Κι ενώ το ίσιωμα των μαλλιών μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, αν έχεις δοκιμάσει να το κάνεις μόνη σου θα ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Ανάλογα με τα φυσικά σου μαλλιά (ίσια ή σγουρά), την ποιότητα της τρίχας κι ένα σωρό ακόμα παράγοντες, το ίσιωμα των μαλλιών έχει τα μυστικά του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά, έχει τον δικό της τρόπο για να το κάνει μόνη της. Και επειδή είμαστε σίγουρες ότι δεν θα άφηνε ποτέ τα μαλλιά της στην τύχη, μάλλον θα την εμπιστευτούμε.

 

Το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου δεν είναι άλλο από την πρέσα ισιώματος S8590 Keratin Therapy Pro Straightener της Remington. Ένα εργαλείο που όχι μόνο θα σου προσφέρει άψογο styling αλλά ταυτόχρονα θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα. Η σύνθεση κερατίνης στις κεραμικές πλάκες φροντίζει τα μαλλιά και τα ισιώνει εύκολα χωρίς να τα αφήνει θαμπά.