ΦΡΥΔΙΑ

Εσύ θα δοκίμαζες αυτή την τάση στα φρύδια;

Έχεις ακούσει πόσο σημαντικά είναι τα φρύδια για ένα σωστό beauty look. Και κάθε τόσο προσπαθείς να βρεις το ιδανικό σχήμα και πάχος. Κι όταν το βρίσκεις, έρχεται μία νέα τάση να σου αλλάξει ό,τι ήξερες και να σε βάλει σε νέο κύκλο εργασιών. Αυτό δεν έγινε όταν μετά τα τοξοειδή και καλοσχηματισμένα φρύδια, ήρθε η Cara Delevingne να σου συστήσει τα bussy brows; Και μετά το microblending και τελευταία το feather brow trend που ξεκίνησε για αστείο και είδαμε αρκετές beauty addicts να το τολμούν.

Η τελευταία τάση όμως έρχεται από την makeup artist Athena Paginton και ονομάζεται ”Barbed wire brow”. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία messy εκδοχή, η οποία έρχεται να δώσει ακόμα μία παιχνιδιάρικη πινελιά στις τεχνικές των φρυδιών. Μπορεί να φαίνεται εύκολο να το πετύχεις μόνη σου και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα δεις πιο κάτω σε πείσουν να το δοκιμάσεις.

A post shared by @athenapaginton on

 

Ωστόσο θα μου επιτρέψεις να εκφράσω αμφιβολία και να σου πω ότι για να το πετύχεις προφανώς χρειάζεται να έχεις το σωστό πάχος και μήκος στα φρύδια σου. Εδώ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβια και σκιές. Επιπλέον, δεν ξέρει πόσο κολακευτικό μπορεί να είναι για εσένα που επιτέλους έμαθες να τονίζεις το βλέμμα σου με eyeliner.

Νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να σταματήσουμε στα glitter brows και να μείνουμε απλοί θεατές στα νέα αυτά περίεργα trends. Μπορείς φυσικά να το δοκιμάσεις αν θες να δεις τον εαυτό σου εκτός από messy hair και με messy brows αλλά αλήθεια θα σου άρεσε να το υιοθετήσεις στο beauty look σου;

A post shared by Sara•Jean (@jeanxfoxx) on