ΠΡΟΣΩΠΟ

Επιτέλους κάποιος μιλάει για τα ελαττώματά σου με τον πιο αλλιώτικο τρόπο

shiseido

Μια από τις ωραιότερες εταιρείες ομορφιάς στον κόσμο, με μια ιστορική παράδοση και μια Ιαπωνική κουλτούρα που μαγεύει, η Shiseido, δημιούργησε μια ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης, τη Waso, που θα σε συνεπάρει γιατί μιλάει για τα τέλεια ελαττώματά σου. Ανάδειξε αυτά και ξεχώρισε έτσι απλά.

Με το “χαίρω πολύ” η Waso έχει μια ολοδική της μετάφραση στον κόσμο των beauties. Δες για ένα δεύτερο πίσω από τις λέξεις. 和 [wa]—ευγένεια, αρμονία 想 [so]— έμπνευση. Η  WASO  είναι η απόλυτη Ιαπωνική απλότητα. Είναι μια ονειρεμένη σειρά, που έχει ήδη κάνει το δικό της ομορφοχαμό στο διαδίκτυο. Κι αφορά τα νεότερα κορίτσια, +20.

sh

Είναι μια σειρά που θα αγαπήσεις για το πόσο φίνα κι αληθινή είναι. Έχει υπέροχα στοιχεία που προέρχονται από τη φύση. Κι έχει μια αυθεντικότητα. Χωρίς προσθήκες ή περισπασμούς. Αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σου.

A post shared by waso (@waso_official) on

Έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της. Κι είναι όλα ανάλαφρα και δροσερά. Ξεχωρίζω το Color-smart Day Moisturizer Oil-free. Έχει μια λιπαρή σύνθεση που ενυδατώνει,  φωτίζει και δίνει ματ αποτέλεσμα. Έχει κι αντηλιακό δείκτη προστασίας, SPF30, που είναι απαραίτητο για την πόλη, ενώ έχει σούπερ χρωστικές που προσαρμόζονται απόλυτα στο χρωματικό τόνο του δέρματος. Το αγαπάω. Το φοράω. Και δεν είμαι +20, αλλά +40. Στο προτείνω. Και σου προτείνω να τρέξεις να δοκιμάσεις τη σειρά Waso, ζητώντας δείγματα.

Shiseido

 

Η Waso είναι μια από τις ωραιότερες αφίξεις του μπιουτόκοσμου. Μ’ αρέσει πάρα πολύ η ΟΛΗ φιλοσοφία της γιατί πρεσβεύει κάτι εκπληκτικό: “Τα  πρόσωπά μας γεννήθηκαν έτοιμα. Χρησιμοποίησε ό,τι χρειάζεσαι,  όταν το χρειάζεσαι”.

A post shared by waso (@waso_official) on

 

εις το επανιδείν (με χαμόγελο)