ΠΡΟΣΩΠΟ

Ένας καλός λόγος να βάλεις κραγιόν στο μάγουλο

Το όνομα της είναι Jessica Sand of Merseyside και ο λόγος που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει είδηση, είναι ότι επιλέγει να μη βάλει κραγιόν στα χείλη αλλά στο μάγουλο, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την 7 μηνών κόρη της, Madison, που γεννήθηκε με αιμαγγείωμα.

Η 24χρονη αυτή μαμά από τη Βρετανία, διαπίστωσε ένα κόκκινο σημάδι στην μιας μόλις εβδομάδας κόρη της και νόμιζε ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια γρατζουνιά. 4 μήνες αργότερα το σημάδι μεγάλωσε και έγινε περίπου 2 εκατοστά. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αιμαγγείωμα – σημάδι δηλαδή που δημιουργείται όταν τα αιμοφόρρα αγγεία κάτω από το δέρμα ακολουθούν μια άτακτη πορεία.

Η μαμά ένιωσε την ανάγκη να υποστηρίξει τη μικρή της και να δείξει ότι αυτό που μετράει δεν είναι η εμφάνιση αλλά η ψυχή. Έτσι, πήρε ένα κραγιόν και έκανε στο πρόσωπο της ένα ίδιο σημάδι.

“Ελπίζω ότι ο θετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω το σημάδι της κόρης μου, θα επιρρεάσει τόσο τα δικά μου παιδιά όσο και άλλους ανθρώπους στον κόσμο, ώστε να αγαπήσουν τον εαυτό τους και την εμφάνιση τους, ακόμα και αν δεν συνάδει με τις “τέλειες” προσδοκίες της κοινωνίας” σημείωσε η Sand. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το σημάδι δεν είναι επιβλαβές για το παιδί και θα αφαιρεθεί μόνο εάν του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην όραση.