ΠΡΟΣΩΠΟ

Το video από τον θρυλικό οίκο Chanel που αποθεώνει την Ελλάδα

Ένα νέα προιόν με την υπογραφή του Οίκου Chanel έχει κάτι από Ελλάδα. Πρόκειται για το Blue serum που ανήκει πλέον επίσημα στην κατηγορία με την περιποίηση προσώπου του θρυλικού οίκου. Όπως είναι φυσικό, o ορός προσώπου της Chanel είναι γεμάτος από ευεργετικά συστατικά που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην επιδερμίδα σου. Ένα από αυτά τα συστατικά έρχεται από την Ελλάδα και δεν είναι άλλο από τη μαστίχα Χίου, η οποία μαζί με ένα σωρό ακόμα θαυματουργά υλικά συνθέτουν ένα μοναδικό serum, το Bleu.

Προφανώς, ο οίκος Chanel κάνει ενδελεχή έρευνα για κάθε τι που λανσάρει, έτσι πίσω από το νέο Blue serum κρύβεται μία έρευνα που έχει να κάνει με τις μπλε ζώνες. Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, υπάρχουν στον κόσμο οι μπλε ζώνες, εκεί που οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια, άρα κάπου υπάρχει και το μυστικό της μακροζωίας.

 

Έτσι κατέληξαν να χρησιμοποιήσουν για το Bleu serum ελιές από τη Σαρδηνία, πράσινο καφέ από την Κόστα Ρίκα και μαστίχα από την Ελλάδα, τα οποία συνδυάστηκαν με τη μαεστρία και την τελειότητα του οίκου και είναι έτοιμα να τονώσουν και αν αναζωογονήσουν την επιδερμίδα του προσώπου σου.

 

Το video που αποθεώνει την Ελλάδα και δημιουργήθηκε για χάρη του συλλεκτικού λανσαρίσματος είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό: