ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ

Ένα αντηλιακό, πολλές καινοτομίες στη μάχη ενάντια στον ήλιο

Υπάρχει ένας κοινός, απαράβατος κανόνας που (θα έπρεπε να) βρίσκει εφαρμογή σε όλες μας, beauty junkies ή μη. Αυτός, ακούει στο όνομα, αντηλιακό. H beauty editor του LadyLike, Βιβή Αγγελάκη, έχει γράψει εκατομμύρια λέξεις για την σημασία του αντηλιακού, που είναι σύμμαχός μας απέναντι στον ήλιο, αλλά και τη φωτογήρανση, τη Νο1 αιτία γήρανσης του δέρματος δηλαδή.

Το να έχεις μια beauty editor στην καθημερινότητά σου είναι ταυτόχρονα βραχνάς και ευλογία. Βραχνάς γιατί σου επισημαίνει τα λάθη σου και ευλογία γιατί σε βοηθά να τα διορθώσεις. Έτσι, φέτος η Βιβή μου επισήμανε την αξία που έχει το αντηλιακό για την επιδερμίδα μου και μου τόνισε ότι πρέπει να βρω το κατάλληλο. Η αλήθεια είναι ότι ήξερα αμέσως την απάντηση για την εταιρεία που προτιμώ. Η FREZYDERM είναι διαχρονικά η ασπίδα προστασίας μου απέναντι στον ήλιο, αφού έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην εξειδικευμένη φροντίδα που προσφέρει στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, αλλά και στην ποικιλία των υφών της που εγγυώνται ότι θα εφαρμόζουν τέλεια στο κάθε δέρμα.

Ποιο από τα αντηλιακά της Frezyderm επέλεξα όμως για φέτος;

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της συλλογής της FREZYDERM, βοηθά ώστε να μπορώ κάθε χρόνο να διαλέγω εκείνο το αντηλιακό που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες της επιδερμίδας, αλλά και της ρουτίνας μου. Φέτος επέλεξα να δοκιμάσω και τελικά να αγαπήσω, το Sun Screen Fluid-to-Powder.

Το FREZYDERM Sun Screen Fluid-to-Powder, συνδυάζει όλα όσα έχω ανάγκη από ένα αντηλιακό φέτος.

Ενσωματώνοντας δύο μοναδικές καινοτομίες της σύγχρονης Κοσμητολογίας με την υπογραφή της FREZYDERM, τα αντηλιακά πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας Sun Screen Cream & Fluid-to-Powder δημιουργούν ένα υβριδικό μοντέλο sun protection & skincare ολιστικής κάλυψης. Αυτό θα πει πως ενώ εσύ απλά εφαρμόζεις το αντηλιακό σου, εκείνο σου παρέχει ηλιοπροστασία, ενυδάτωση και καλλυντική ευχαρίστηση.

Ξεκινώ από το να σου εξηγήσω το προφανές. Το όνομά του είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνεις. Χάρη στην καινοτομία της FREZYDERM, Transforming Textures, αυτό το υβριδικής τεχνολογίας αντηλιακό, μετατρέπεται σταδιακά σε απαλή πούδρα με την εφαρμογή του στο δέρμα σου. Η απαλότητα που αφήνει αυτή του η υφή, σε συνδυασμό με το καθόλου λιπαρό του αποτέλεσμα, θα σου χαρίσουν ένα υπέροχο και απόλυτα προστατευμένο πρόσωπο.

Μιλώντας για αντηλιακή προστασία, θα επισημάνω τον δείκτη SPF 50+ με φίλτρα ευρέος φάσματος που σου προσφέρει το Sun Screen Fluid-to-Powder της FREZYDERM.

Στα της καινοτομίας που σου ανέφερα και πιο πάνω, στη σύνθεση του Sun Screen Fluid-to-Powderθα βρεις εκχύλισμα λευκής παιώνιας, η οποία βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας και ενισχύει τον δερματικό φραγμό*. Αυτό κάνει το συγκεκριμένο αντηλιακό ιδανικό για τις επιδερμίδες που πάσχουν από χρόνια ξηρότητα.

Αυτό θα πει ξένοιαστες διακοπές.

 

*To ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας έχει μελετηθεί ειδικά σε εθελοντές με διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό και χρόνια ξηρότητα λόγω εξωγενών και ενδογενών παραγόντων.