ΜΑΛΛΙΑ

H Elle Fanning έβαψε μόνη της τα μαλλιά της ροζ. Θα το τολμούσες όσο είσαι καραντίνα;

/Invision/AP Joel C Ryan

Αυτή η είδηση ίσως να μην είχε κανένα νόημα αν δεν ήμασταν όλοι στην ίδια φάση, αυτή την ώρα. Στη φάση καραντίνας. Στη φάση που όλοι #μένουμεσπίτι μας και σχεδόν όλα είναι κλειστά (πόσο μάλλον τα κομμωτήρια).

Κι αν έχεις βαμμένα μαλλιά, τα επικρατέστερα σενάρια είναι τρία: Είτε αποφασίζεις πως αυτή είναι η ιδανικότερη αφορμή να επιστρέψεις στο φυσικό χρώμα στα μαλλιά σου και τα αφήνεις ως έχουν, είτε πειραματίζεσαι μόνη σου βάφοντάς τα στο σπίτι, είτε καμουφλάρεις τη ρίζα με τα ειδικά sprays με χρώμα ή τα root concealers, όπως κάνει μεταξύ άλλων η Jennifer Lopez.

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις- σε καμία περίπτωση- μόνη σου στο σπίτι είναι να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Pink, η οποία αποφάσισε να κουρέψει μόνη τα μαλλιά της, ενώ ήταν  μεθυσμένη. It’s a big NO.

Από την άλλη πλευρά, η  Elle Fanning, αποφάσισε σε σαφώς πιο νηφάλια κατάσταση, τώρα που είναι σπίτι, σε καραντίνα, να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να βάψει τα μαλλιά της σε μία απόχρωση που μάλλον από καιρό ήθελε αλλά δεν το έπαιρνε απόφαση.

Πριν:

Μετά:

Elle Fanning μαλλιά ροζ

Έτσι, μπήκε στο μπάνιο της και μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε (βγάζοντας μία selfie φωτό) με μία peachy-ροζ απόχρωση στα μαλλιά της, που ομολογουμένως της πήγαινε πάρα πολύ. Αν και δεν μας έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες για το είδος (μόνιμη/ημιμόνιμη) της βαφής που χρησιμοποίησε, μάλλον πρόκειται για μία προσωρινή αλλαγή. Όπως και να έχει, της ταιριάζει πολύ. Εσύ, θα τολμούσες μία τόσο extreme αλλαγή στα μαλλιά σου εν μέσω καραντίνας;