ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Electric blue: 4 βερνίκια για να πετύχεις το τέλειο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου / Instagram

“Blue, blue, electric blue that’s the colour of my room where I will live”, τραγουδούσε το 1977 ο υπέροχος David Bowie στο “Sound and Vision”. Δεν θα μιλήσουμε ωστόσο για τον Βοwie σε αυτό το θέμα. Αλλά για το φανταστικό mani της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε αυτή την electric blue απόχρωση. Έρωτας με την πρώτη ματιά.

Έχεις βαρεθεί τις nude αποχρώσεις; Θέλεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση; Το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η απάντηση σε αυτό που ζητάς. Φρέσκο, σύγχρονο και statement για τις ημέρες που θέλεις να κάνεις τη διαφορά. Και η Ηλιάνα αποτέλεσε ξανά την τέλεια έμπνευση για την Άνοιξη.

Σε μία πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram η Ηλιάνα φόρεσε ένα μονοχρωματικό σύνολο με παντελόνι και cropped μακρυμάνικο πουκάμισο με ανοιχτή πλάτη σε μπεζ απόχρωση. Μία κομψή ανοιξιάτικη εμφάνιση η οποία αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο με το μανικιούρ της σε μία έντονη και παιχνιδιάρικη απόχρωση του μπλε. Οι neutral αποχρώσεις άλλωστε ταιριάζουν υπέροχα με τα έντονα χρώματα (μπλε, κόκκινο, κίτρινο ακόμη και φούξια)  και είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταίριαξε υπέροχα στα μακριά οβάλ νύχια της Ηλιάνας αλλά γενικά μην διστάσεις να το υιοθετήσεις ακόμη και αν έχεις κοντά νύχια. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε αυτή την electric blue απόχρωση ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά

Και 4 αποχρώσεις για να πετύχεις ένα electric blue μανικιούρ