BEAUTY NEWS

Dyson Airwrap: Οι βασικότεροι λόγοι για να επενδύσεις στo πιο εξελιγμένo haircare tool μαλλιών

iStock

Από το 2018 που πρωτοκυκλοφόρησε το πρώτο Airwrap της Dyson, οι μηχανικοί της εταιρίας σ΄ όλο τον κόσμο εργάζονταν από κοινού για να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά του. Ένα εργαλείο που να είναι ταχύτερο, πιο ευέλικτο και ευκολότερο στη χρήση. Πέντε χρόνια μετά, η Dyson έρχεται να μάς συστήσει το Airwrap multi-styler, ένα hair tool- επανάσταση στο styling που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

 

Στην ουσία το Dyson Airwrap multi-styler είναι επανασχεδιασμένο για γρηγορότερο, ευκολότερο styling – χωρίς υπερβολική θερμότητα. Κι αν αναρωτιέσαι γιατί αξίζει να επενδύσεις σ’ αυτή τη «μαγική» συσκευή μαλλιών, παρακάτω σου αναφέρουμε τους βασικότερους λόγους. Γιατί κάτι που νομίζαμε ότι δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο, μόλις έγινε!

9 λόγοι για να πεις το «ναι» στο νέο Dyson Airwrap multi-styler:

-Νέος σχεδιασμός

Το πιο πολύ-βραβευμένο εργαλείο styling επανασχεδιάστηκε ριζικά, φέρνοντας νέα και επανασχεδιασμένα εξαρτήματα εμπνευσμένα από το φαινόμενο αέρα Coanda. Με μία φράση: Έχει καλύτερες επιδόσεις και υψηλότερη αποτελεσματικότητα.

-Είναι super ευέλικτο στο styling

Αποκλειστικά μέσω του Dyson Direct, μπορεί κανείς να εξατομικεύσει και να προσαρμόσει το νέο εργαλείο styling, επιτρέποντας υγιή, καλύτερα αποτελέσματα styling σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών του. Από το τέλειο ίσιωμα και τα πιο χαλαρά waves έως τις πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει εξάρτημα.

-Εξατομικεύεται σε κάθε τύπο μαλλιών

«Τα περισσότερα εργαλεία styling αγνοούν ότι οι τύποι μαλλιών είναι πολύ διαφορετικοί – ένα εξάρτημα που μπορεί να λειτουργήσει σ’ έναν τύπο, μπορεί να είναι επιζήμιο για έναν άλλο. Οι εξελίξεις στο Airwrap multi-styler βασίζονται στην επιτυχία του προκατόχου του, μέσα από αδιάκοπη έρευνα, δοκιμές χρηστών και εξελίξεις στην υπολογιστική δυναμική ρευστών» αναφέρει χαρακτηριστικά ο James Dyson, εξηγώντας γιατί το νέο multi-styler της Dyson επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν το styling στις προτιμήσεις τους, εξατομικευμένα για τον τύπο των μαλλιών τους. Κάθε εξάρτημα στο κουτί μπορεί να προσφέρει το επιθυμητό στυλ, ειδικά για τον τύπο των μαλλιών σου!

-Νέα εξαρτήματα styling

Οι πολλαπλές λειτουργίες σε ένα εξάρτημα, εξασφαλίζουν ασυζητητί μία ευκολία στο styling.Τα επανασχεδιασμένα εξαρτήματα βούρτσας με βελτιωμένη απόδοση Coanda, διαμορφώνουν το hair look, εύκολα και γρήγορα. Συνδυάζοντας δύο εξαρτήματα σ’ ένα, το νέο πιστολάκι λείανσης Coanda ισιώνει τις φύτρες με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς υπερβολική θερμότητα και μεταμορφώνεται σε ένα ισχυρό πιστολάκι με το πάτημα ενός διακόπτη. Ένα εξάρτημα χτένας με φαρδιά δόντια, σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά, βοηθά να δώσει κανείς σχήμα, όγκο και μήκος καθώς στεγνώνουν. Τα δόντια της χτένας της Dyson είναι σχεδιασμένα με μαλακές καμπυλωτές άκρες για να γλιστρούν μέσα στα μαλλιά, χωρίς αιχμηρές άκρες που να πιάνουν, να τραβούν ή να προκαλούν ζημιά. Με μία φράση εκτός από το πιστολάκι λείανσης Coanda, διατίθενται μεγάλες και μαλακές, μικρές και μεγάλες βούρτσες, μία χτένα με φαρδιά δόντια, στρογγυλές βούρτσες για όγκο και σχήμα, αλλά και Airwrap barrels για να πετύχεις σε χρόνο dt φυσικές μπούκλες.

-Λιγότερη φθορά από τη θερμότητα

Τα νέας γενιάς εξαρτήματα styling που διαθέτουν περιστρεφόμενη ψυχρή άκρη, κάνουν τα waves και τις μπούκλες την πιο γρήγορη και εύκολη υπόθεση- χωρίς ζημιά από τη θερμότητα, συμβάλλοντας στην υγεία των μαλλιών. Συνδυάζοντας σ’ ένα hair tool τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν προηγουμένως με δύο εξαρτήματα, τώρα μπορεί κανείς να δημιουργήσει ολόκληρο το styling, με τη λιγότερη δυνατή φθορά.

-Βασίζεται σε πιο βιώσιμες πρακτικές ανάπτυξης 

Χάρη στο έξυπνο λογισμικό ψηφιακού σχεδιασμού του, το νέο Dyson Airwrap multi-styler βασίζεται σε πιο βιώσιμες πρακτικές ανάπτυξης, με τελικό αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Ένα απλό παράδειγμα είναι πως αν έχεις ήδη το styling Airwrap, μπορείς να αναβαθμίσεις απλά τα εξαρτήματά του, διατηρώντας την αρχική μηχανή. Αυτή η δυνατότητα βασίζεται στη βιώσιμη νοοτροπία που υιοθετήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του μηχανήματος – ο σχεδιασμός σ’ έναν ψηφιακό κόσμο μειώνει την εξάρτηση από τη φυσική κατασκευή πρωτοτύπων, με αποτέλεσμα τη δραστική μείωση της ενέργειας και των υλικών που χρησιμοποιούνται.

-Πιο ισχυρή και ακριβή ροή αέρα 

Το Airwrap multi-styler χρησιμοποιεί ισχυρή και ακριβή ροή αέρα διαμορφώνοντας τα μαλλιά από νωπά (80% στεγνά). Μ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται η εξάρτηση από την υψηλή θερμότητα και τα μαλλιά διαφυλάσσονται από extra φθορά.

-One-click εξαρτήματα + cool touch tips

Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Ένας διακόπτης γρήγορης απελευθέρωσης και μια άκρη cool-touch θα σε βοηθήσουν να αλλάζεις γρήγορα τα εξαρτήματα κατά τη διάρκεια του styling.

-Λιγότερα «ηλεκτρισμένα» μαλλιά

Τα αρνητικά ιόντα που υπάρχουν στη συσκευή βοηθούν στη μείωση του στατικού ηλεκτρισμού στα μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling. Τόσο εύκολα και απλά.

Dyson Airwrap multi-styler: Η απόλυτη εμπειρία περιποίησης μαλλιών στο σπίτι, που σε κάνουν professional.

Follow Dyson_Greece
Visit the website https://www.gr.dyson.com