ΦΡΥΔΙΑ

Δοκιμάσαμε 3 εναλλακτικές χρήσεις του lip gloss

Η αλήθεια είναι ότι ενώ στα εφηβικά μου χρόνια είχα πάθος με τα lip gloss, τα τελευταία χρόνια είχε χαλάσει η σχέση μου μαζί τους. Τα πρόσφατα makeup trends όμως έχουν επαναφέρει το lip gloss και γενικότερα τις glossy υφές στο μακιγιάζ κι έτσι ξαναθυμήθηκα την καλή μου σχέση μαζί τους.

Γέμισα ξανά τα συρτάρια μου με lip glosses, διάφανα αλλά και με χρώμα και το αποτέλεσμα είναι αυτό το mini makeup πείραμα: Να χρησιμοποιήσω το lip gloss σε όλο το πρόσωπο με διάφορους τρόπους.

Δεν ήμουν σίγουρη για το αν τελικά θα κατάφερνα να δείξω πως διάφανο lip gloss θα  τονίσει τα φρύδια ή θα αντικαταστήσει τη σκιά και το highlighter, αλλά το πείραμα πέτυχε και γι’ αυτό αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο αποτέλεσμα.

Εξάλλου είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με ένα μόνο lip gloss διαθέσιμο και να πρέπει να είσαι λαμπερή γιατί σε λίγο θα βρεθείς με την ”ευκαιρία” της ζωής σου. Τώρα δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς αφού θα έχεις μάθει μερικά beauty tricks για το lip gloss και τις διαφορετικές του χρήσεις.

Χρήση 1η

Ξεκινάω με τα βασικά. Ένα διάφανο lip gloss μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

Το διάφανο lip gloss λοιπόν μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το brow gel. Απλά περνάς μία μικρή ποσότητα gloss στα φρύδια σου αφού πριν τα έχεις στρώσει με τα δάχτυλά σου.

Χρήση 2η

Ένα lip gloss σε ροζ απόχρωση μπορεί να γίνει για λίγο η σκιά στα βλέφαρά σου.

 

Βάλε λίγη ποσότητα κατ’ ευθείαν πάνω στο καπάκι του ματιού σου και στρώσε το προϊόν με τα δάχτυλα. Τα μάτια σου θα είναι φωτεινά με μία μόνο κίνηση.

Χρήση 3η

 

Γυαλάδες! Μία νέα εμμονή στο μακιγιάζ που όλες έχουμε δοκιμάσει.

Κι εδώ το lip gloss μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του και να κάνει τα ζυγωματικά σου να λάμπουν φυσικά.

Χρήση 4η, η βασική bonus

 

Φυσικά δεν ξεχνάς τα χείλη, το σημείο για το οποίο είναι φτιαγμένο το lip gloss! Εδώ δεν νομίζω να θες οδηγίες!

 

My tip: Λίγο lip gloss στο κέντρο των χειλιών σου δίνει πάντα το εφέ των juicy lips με ή χωρίς κραγιόν.