ΜΑΛΛΙΑ

DIY: Ένα πανεύκολο κι εντυπωσιακό πιάσιμο στα μαλλιά

Πόσες φορές έχεις σταθεί μπροστά στον καθρέφτη, σκεπτόμενη πώς να κάνεις τα μαλλιά σου; Κι αυτό συνήθως συμβαίνει όταν έχεις ελάχιστον χρόνο, επίσημο κάλεσμα ή ραντεβού και προφανώς καθόλου χρόνο για κομμωτήριο. Να σου θυμίσω όμως ότι γι' αυτό το λόγο είμαι εγώ εδώ, για να σου δίνω τέτοιου είδους λύσεις. Αυτό λοιπόν, θα κάνω και τώρα, δείχνοντάς ένα how-to video που θα σου μάθει πώς να κάνεις ένα πανεύκολο braided updo σε χρόνο μηδέν.

Η Jennifer Klingvall είναι μία Σουηδή blooger που έχει αδυναμία στα μαλλιά και το hairstyle και το καταλάβεις αμέσως αν ρίξεις μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram. Μεταξύ πολλώ άλλων χτενισμάτων, όμως ξεχώρισα αυτό το πολύ εύκολο, κομψό και καλοκαιρινό updo που είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις να το κάνεις κι εσύ.

How to:

Αφού χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου, πιάνεις λιγότερα από τα μισά και τα στερεώνεις προς τα πίσω με ένα λαστιχάκι. Ξεκινάς να πλέκεις τα μαλλιά σου σε ένα απλό braid και στο τελείωμα στερεώνεις ξανά με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια, ανοίγεις λίγο την πλεξίδα με τα δάχτυλά σου στο σημείο που ξεκινά. Τώρα σηκώνεις το braid το γυρίζεις και το περνάς μέσα από το κενό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του πρώτου πιασίματος και της έναρξης της πλεξίδας. Στερεώνεις την άκρη με τσιμπιδάκια εσωτερικά για να μην φαίνονται και είσαι έτοιμη.

Έτσι έχεις ένα braided updo με όγκο, κομψό και στιλάτο, ιδανικό για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.