BEAUTY

Διπλή δόση ορατής νεότητας από την Kiehl’s

Είναι γνωστό ότι στην εποχή μας, η επιδερμίδα εκτίθεται καθημερινά στις υπεριώδεις ακτίνες, στη ρύπανση και τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες που δημιουργούν ελεύθερες ρίζες, οι οποίες καταστρέφουν την επιδερμίδα και την κάνουν να γερνά.

Λιγότερο γνωστό ωστόσο είναι το γεγονός ότι οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να συνεχίσουν να καταστρέφουν την επιδερμίδα τη νύχτα, ακόμα και όταν κοιμόμαστε. Έτσι, η επιδερμίδα μπορεί να συνεχίσει να γερνά 24 ώρες την ημέρα, εάν δεν λάβουμε μέτρα, για να αποτρέψουμε ή να μειώσουμε τις επιβλαβείς επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και των άλλων περιβαλλοντικών επιθέσεων.

Οι ελεύθερες ρίζες, που δημιουργούνται στον οργανισμό εξαιτίας των περιβαλλοντικών επιθέσεων, προκαλούν οξειδωτικές βλάβες στα κύτταρα, οι οποίες επιταχύνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως μεταξύ άλλων οι γραμμές, ο ανομοιόμορφος τόνος και η τραχιά υφή της επιδερμίδας. Ενώ τα αντηλιακά προϊόντα προστατεύουν από το 97% των υπεριωδών ακτίνων1, αποτρέπουν μόλις το 55% των καταστροφικών για την επιδερμίδα ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.2 Συνεπώς, εκτός από ένα αντηλιακό προϊόν με SPF, η αντιοξειδωτική άμυνα αποτελεί “must” για την ημέρα. Η φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες δεν σταματά όταν πέφτει ο ήλιος: η εξαντλημένη επιδερμίδα παραμένει ευάλωτη στη συνεχή φθορά ακόμα και τη νύχτα. Συνεπώς, οι νυχτερινές ώρες είναι ιδανικές, για να αναπληρώσουμε τα αντιοξειδωτικά αποθέματα της επιδερμίδας, όταν η επιδερμίδα είναι πιο δεκτική στη διόρθωση των ορατών βλαβών.

“Καθώς ανακαλύπτουμε περισσότερα για την επιδερμίδα και τη διαδικασία γήρανσης, συνειδητοποιούμε ότι οι βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες στη διάρκεια της ημέρας αποτελούν μόνο ένα μέρος της ιστορίας” δηλώνει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s για την Ανάπτυξη Προϊόντων. “Οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται στον οργανισμό εξαιτίας της γήρανσης και των περιβαλλοντικών επιθέσεων, επιπλέον της υπεριώδους ακτινοβολίας, καταστρέφουν την επιδερμίδα πρωί και βράδυ. Δυστυχώς, η κοινή αντίληψη ότι η επιδερμίδα δεν είναι πλέον επιρρεπής στις βλάβες όταν βρισκόμαστε σε κλειστούς χώρους, μακριά από τον ήλιο, δεν είναι σωστή. Ένα πρόγραμμα περιποίησης που συνυπολογίζει αυτά τα νέα ευρήματα αποτελεί “must” για υγιή όψη επιδερμίδας.”

Η Kiehl’s προσφέρει ένα Πρόγραμμα 24ωρης Περιποίησης, για να προστατεύει και να αναπληρώνει την επιδερμίδα με δύο ισχυρά διαλύματα. Το Dermatologist SolutionsTM Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate περιέχει αγνή αντιοξειδωτική βιταμίνη C και δρα πρωί και βράδυ, για να καταπολεμά τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Στη διάρκεια της ημέρας, διορθώνει τα σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, η τραχιά υφή και η θαμπή όψη, όταν εφαρμόζεται πριν από ένα αντηλιακό προϊόν ευρέος φάσματος. Τη νύχτα, μπορείτε να αρχίσετε να επανορθώνετε ορατά την επιδερμίδα, εφαρμόζοντας το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate πριν το Midnight Recovery Concentrate, ένα διάλυμα αιθέριων ελαίων και βοτάνων για αναπλήρωση.

“Στην Kiehl’s, η βασική μας προτεραιότητα είναι να αναπτύσσουμε αποτελεσματικές συνθέσεις με εξειδικευμένα οφέλη”, επισημαίνει ο Δρ. Geoffrey Genesky, Επικεφαλής Εργαστηρίου Προϊόντων Περιποίησης και Διευθυντής Έρευνας & Καινοτομίας της Kiehl’s.  “Ωστόσο ακούμε διαρκώς ότι οι πελάτες μας επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούν το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate σε συνδυασμό με το Midnight Recovery Concentrate. Γι’ αυτό, πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή του συνδυασμού, η οποία έδειξε ότι η συνδυαστική χρήση των προϊόντων προσφέρει αποδεδειγμένα οφέλη στην επιδερμίδα. Η διαδικασία παροχής λύσεων για τα προβλήματα της επιδερμίδας δεν σταματά μετά το λανσάρισμα μιας σύνθεσης στην αγορά.”

Το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate απελευθερώνει μια ισχυρή δόση βιταμίνης C, ενός δραστικού αντιοξειδωτικού, για να προστατεύει την επιδερμίδα από τη φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, συμπληρώνοντας την προστασία που προσφέρει ένα αντηλιακό ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη C είναι ένα ασταθές μόριο που χάνει γρήγορα τις ευεργετικές για την επιδερμίδα ιδιότητές της. Με το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, οι χημικοί της Kiehl’s βρήκαν ένα τρόπο να ενσωματώσουν και να σταθεροποιήσουν αγνή βιταμίνη C σε υψηλά επίπεδα.

Εκτός από 10,5% αγνή βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate περιέχει:

Αδενοσίνη – Όταν ενσωματώνεται στη σύνθεση, η Αδενοσίνη συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

Γλυκερίνη – Όταν ενσωματώνεται στη σύνθεση, η γλυκερίνη βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την υγρασία για 24ωρη ενυδάτωση και την λειαίνει

Τη νύχτα, είναι σημαντικό να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα, αναπληρώνοντας τα αντιοξειδωτικά αποθέματα. Η νύχτα είναι η βέλτιστη στιγμή για την επανόρθωση των ορατών βλαβών. Συνεπώς, η χρήση του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate πριν το Midnight Recovery Concentrate αποτελεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πρόγραμμα που συμβάλλει στην ορατή διόρθωση της επιδερμίδας.

Το Midnight Recovery Concentrate είναι ένα άνυδρο μίγμα 10 ισχυρών εκχυλισμάτων βοτάνων και αιθέριων ελαίων που απορροφάται αμέσως και επιταχύνει την επανόρθωση της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί τις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης της επιδερμίδας. Η σύνθεση προσφέρει τρία στάδια ορατής επανόρθωσης της επιδερμίδας. Στο πρώτο στάδιο αποκατάστασης, σε μόλις ένα βράδυ, η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή. Το δεύτερο στάδιο ξεκινά σε μόλις επτά νύχτες, προσφέροντας ορατά πιο λεία και πιο ομοιόμορφη υφή επιδερμίδας. Μετά από 28 νύχτες, η επανόρθωση της επιδερμίδας εισέρχεται στο τρίτο στάδιο, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και η θαμπή όψη.3

Τα βασικά συστατικά του Midnight Recovery Concentrate είναι

Νυχτολούλουδο – Το φυτικό έλαιο νυχτολούλουδου περιέχει βασικά λιπαρά οξέα (ωμέγα 6) που δεν μπορεί να παράγει από μόνος του ο οργανισμός. Στη σύνθεση, συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς λάμψης της επιδερμίδας

Σκουαλάνιο – Ένα συστατικό που λαμβάνεται από τις ελιές και περιέχεται σε πολλές δραστικές συνθέσεις της Kiehl’s, συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας, για να την διατηρεί εξαιρετικά απαλή και αναπληρωμένη

Έλαιο λεβάντας – Είναι γνωστό ότι αυτό το αιθέριο έλαιο καταπραΰνει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο της

Η συνδυαστική χρήση του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate και του Midnight Recovery Concentrate επέδειξε στατιστικά σημαντική βελτίωση των βασικών σημαδιών γήρανσης. 

Σε μόλις δύο εβδομάδες, διαπιστώθηκε σημαντική βελτίωση των λεπτών γραμμών, της ομοιομορφίας του τόνου, της υφής/λείας υφής, της υπέρχρωσης, της λάμψης και της συνολικής όψης της επιδερμίδας.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες, διαπιστώθηκε σημαντική βελτίωση της όψης των παρακάτω χαρακτηριστικών: λεπτών γραμμών, ρυτίδων, ομοιομορφίας τόνου επιδερμίδας, υφής/λείας υφής επιδερμίδας, υπέρχρωσης, λάμψης και όψης των πόρων, καθώς και βελτίωση της συνολικής όψης.

Μετά από 8 εβδομάδες, διαπιστώθηκε επίσης σημαντική βελτίωση τόσο της σφριγηλότητας, όσο και της ελαστικότητας, εκτός από τη βελτίωση της όψης των χαρακτηριστικών που διαπιστώθηκε στις 4 εβδομάδες.

Μετά από 12 εβδομάδες, η κλινική αξιολόγηση από εξειδικευμένο βαθμολογητή έδειξε:

31% βελτίωση της υφής/λείας υφής της επιδερμίδας (απτική)

20% μείωση των λεπτών γραμμών

18% βελτίωση της συνολικής όψης

17% βελτίωση της λάμψης

14% βελτίωση της όψης των πόρων

Τα αποτελέσματα της δοκιμής καταναλωτριών έδειξαν ότι μετά από μόλις μία ημέρα (πλήρης 24ωρος κύκλος)5 :

96% δήλωσαν ότι ένιωθαν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη

94% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο υγιής

93% δήλωσαν ότι ένιωθαν τη συνολική ποιότητα της επιδερμίδας τους βελτιωμένη

89% δήλωσαν ότι ένιωθαν την υφή της επιδερμίδας τους βελτιωμένη και πιο λεία

Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate και του Midnight Recovery Concentrate, τα αποτελέσματα των συμμετεχουσών δείχνουν:

91% θα άλλαζαν το σημερινό τους πρόγραμμα περιποίησης με το πρόγραμμα της Kiehl’s

89% θα πρότειναν αυτό το πρόγραμμα σε φίλες και συγγενείς

84% ένιωσαν ότι αυτό το πρόγραμμα επανορθώνει ορατά την επιδερμίδα καλύτερα από άλλα προϊόντα που έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν

79% δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε καλύτερη απ’ ό,τι εδώ και χρόνια.

Το πρωί, εφαρμόζετε το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για πρόσθετη ενυδάτωση, μπορείτε να χρησιμοποιείτε επιπλέον ενυδατικό προϊόν ή κρέμα. Ολοκληρώνετε με την εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος ευρέος φάσματος.

Το βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, εφαρμόζετε το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Συνεχίζετε απλώνοντας ταμποναριστά 2-3 σταγόνες Midnight Recovery Concentrate με απαλές κινήσεις προς τα έξω. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ενυδατικό προϊόν ή κρέμα.

ΔΡ. ADAM GEYER – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ KIEHL’S ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο Δρ. Adam Geyer, πιστοποιημένος δερματολόγος που εξειδικεύεται στην ιατρική και αισθητική δερματολογία, είναι ένας από τους ειδικούς Συμβούλους Δερματολόγους της Kiehl’s που εστιάζει στην ανάπτυξη προϊόντων.  Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Harvard με τη διάκριση cum laude. Φοίτησε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου John Hopkins, και έχει τιμηθεί με το βραβείο Biomedical Research Career του Γενικού Νοσοκομείου Μασαχουσέτης. Πραγματοποίησε τη μεταδιδακτορική του εκπαίδευση στη Νέα Υόρκη, και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Δερματολογία στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Columbia όπου, κατά το τελευταίο έτος, επιλέχθηκε ως chief resident (επικεφαλής όλων των ειδικευομένων).  Πιο πρόσφατα, έγινε μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και Επιμελητής Κλινικής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia. Μέχρι σήμερα, ο Δρ. Geyer έχει γράψει περίπου είκοσι άρθρα σε έγκριτα περιοδικά και κεφάλαια βιβλίων.  Το Νοέμβριο του 2009, ο Δρ. Geyer άνοιξε το Tribeca Park Dermatology, ένα κέντρο ιατρικής και αισθητικής δερματολογίας στη Νέα Υόρκη, όπου εργάζεται μια ομάδα κορυφαίων γιατρών και ειδικών και εφαρμόζεται η πλέον προηγμένη τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας.

ΔΡ. GEOFFREY GENESKY – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΗΣ KIEHL’S

Ο Δρ. Geoffrey Genesky είναι Επικεφαλής του Εργαστηρίου Προϊόντων Περιποίησης και Διευθυντής Έρευνας & Καινοτομίας της Kiehl’s Since 1851. Είναι βραβευμένος χημικός, ειδικός στις συνθέσεις προϊόντων περιποίησης και αντηλιακής προστασίας. Ο Δρ. Genesky, που αποφοίτησε με έπαινο από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Buffalo, πήρε το πτυχίο του με την τιμητική διάκριση magna cum laude και ανακηρύχθηκε ο πιο διακεκριμένος φοιτητής χημικός μηχανικός στην τάξη του. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το διδακτορικό του ως Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Cornell με δευτερεύον αντικείμενο τη Θεωρητική & Εφαρμοσμένη Μηχανική. Στο Cornell, εστίασε στη μελέτη του τρόπου με τον οποίο επηρεάζουν οι αλληλεπιδράσεις των χημικών δομών την αποτελεσματικότητά τους. Ο Δρ. Genesky παρουσίασε την έρευνά του σε συνέδρια σε όλη τη χώρα. Έχει συνεργαστεί με ειδικούς από διάφορους κλάδους και από όλο τον κόσμο, για να γράψει άρθρα σε διάφορα καταξιωμένα επιστημονικά περιοδικά. Μετά την ένταξή του στην Kiehl’s Since 1851, ο Δρ. Genesky έχει δώσει διαλέξεις σε διάφορες εκδηλώσεις για τα εργαλεία εργαστηριακής επεξεργασίας, τις καινοτομίες στη σύνθεση των προϊόντων και την επιστήμη του δέρματος.

Η Kiehl’s ιδρύθηκε ως παραδοσιακό φαρμακείο στη συνοικία East Village της Νέας Υόρκης. Το απαράμιλλο και ευρύ υπόβαθρό της περιλαμβάνει ένα συνδυασμό κοσμετολογικών, φαρμακευτικών, βοτανολογικών και ιατρικών γνώσεων, οι οποίες αποκτήθηκαν και αναπτύχθηκαν από γενιά σε γενιά.