ΝΥΧΙΑ

Δεν ξέρεις τι χρώμα να κάνεις στο πεντικιούρ σου; Η Jessica Alba έχει την πιο τέλεια ιδέα

Frazer Harrison/Getty Images/Ideal Image

Την τελευταία φορά που αναφερθήκαμε στο όνομα της Jessica Alba από αυτή εδώ τη στήλη, ήταν για να δούμε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Πηγαίνοντας αντίθετα στην τάση που θέλει τις περισσότερες γυναίκες να ανοίγουν το χρώμα των μαλλιών τους το καλοκαίρι, υιοθετώντας πιο καστανόξανθες, ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά τους (σαν να άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο), η Jessica Alba αποφάσισε να σκουρύνει ακόμη πιο πολύ το καστανόξανθο χρώμα των μαλλιών της, βάφοντάς τα σε μία πολύ σκούρα καστανή- μαύρη απόχρωση.

Αυτή τη φορά, όμως, η ηθοποιός έρχεται να μας δώσει μία τέλεια ιδέα για το καλοκαιρινό πεντικιούρ, αλλά και το μανικιούρ μας. Γιατί μην ξεχνάς, πως τα περιποιημένα νύχια στα χέρια και τα πόδια μας είναι παντός καιρού και εποχής.

Το μανικιούρ και πεντικιούρ της Jessica Alba

Η ίδια, πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το αγαπημένο της nail salon προκειμένου να απολαύσει μία pampering day, που περιελάβανε μεταξύ άλλων μασάζ, αλλά και ένα μανικιούρ – πεντικιούρ από τα χέρια των experts. Κι αν έχεις κλείσει ραντεβού ιδιαίτερα για πεντικιούρ, δεν έχεις παρά να πάρεις το τέλειο #nailinspo.

Αποφεύγοντας το κλασικό λευκό, κόκκινο, τις σκούρες αποχρώσεις ή τα πιο έντονα χρώματα που έχουμε συνηθίσει στην Chiara Ferragni, η Jessica Alba είπε το ναι σε μία σκούρα nude- ροζ απόχρωση (αυτή του σάπιου μήλου) για τα νύχια των ποδιών της που κολάκευε ιδιαίτερα τη μαυρισμένη επιδερμίδα της και ταιριάζει με κάθε outfit και περίσταση. Voila!

Όσο για το μανικιούρ της, η ίδια προτίμησε ένα διακριτικό ημιδιάφανο χρώμα για τη βάση τους, προσθέτοντας μερικά star nail stickers κοντά στη βάση τους, σχηματίζοντας ένα μικρό τόξο.

Πώς σου φαίνεται το πεντικιούρ και το μανικιούρ της Jessica Alba; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ βρίσκω το πεντικιούρ της, απλά υπέροχο!