ΜΑΛΛΙΑ

Δανάη Μιχαλάκη: Ανανέωσε το hair look της και μας αρέσει πολύ

Instagram/danae_michalaki/

Η περίοδος μετά το καλοκαίρι είναι ιδανική για ανανέωση και αλλαγές στα μαλλιά μας. Λίγο η ταλαιπωρία του καλοκαιριού, λίγο η ανάγκη για αλλαγή από τα συνηθισμένα στο look μας και ένα ραντεβού στο κομμωτήριο δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Η Δανάη Μιχαλάκη ακολουθεί και επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα με την τελευταία αλλαγή στην κόμη της. 

Αποφεύγοντας τα τελευταία χρόνια τις μεγάλες αλλαγές τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος των μαλλιών της, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία μικρή αλλαγή στο κούρεμά της, ανανεώνοντας παράλληλα, ολόκληρο το look της. Άλλωστε, η Δανάη Μιχαλάκη είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και αυτό από μόνο του αρκεί για να της δίνουμε κάθε φορά το χειροκρότημά μας.

Η ίδια όπως φαίνεται από τις before and after φωτογραφίες, που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με τη βοήθεια του hair expert, έκοψε λίγο από το μήκος τους, «καθαρίζοντας» μ’ αυτόν τον τρόπο τις άκρες των μαλλιών της. Σε κάθε περίπτωση, διατήρησε το μακρύ μήκος τους αλλά και τη φράντζα στο μπροστινό μέρος τους. Μία μικρή υπενθύμιση για όλες εμάς, που έχουμε συνδέσει το κομμωτήριο μόνο με μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά μας ή αμελούμε να κουρευτούμε- κάτι που στοιχίζει στην υγεία των μαλλιών μας.

Μάλιστα, εκτός από την αλλαγή στο κούρεμά της, η ίδια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δοκίμασε και ένα διαφορετικό χτένισμα. Έτσι, στην πρώτη φωτογραφία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μακρύ sleek χτένισμα, ενώ, στη δεύτερη, μ’ ένα πιο ανάλαφρο, wavy hair look, που εξέπεμπε μία διαχρονική κομψότητα.

Το πριν

Το μετά: Το νέο hair look της Δανάης Μιχαλάκη

Μία αντίστοιχη βέβαια στροφή προς τα σγουρά, wavy hair looks, είδαμε να κάνει τελευταία και η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία δοκίμασε ένα curly χτένισμα, εντελώς διαφορετικό χτένισμα από αυτά με τα οποία την έχουμε συνηθίσει τελευταία, που πραγματικά την έκανε να δείχνει άλλος άνθρωπος.