ΝΥΧΙΑ

Daisy Mani: 7 σχέδια να δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου

Instagram/gypsytan

Άνοιξη, λουλούδια, μαργαρίτες, φύση και προσεχώς μετακινήσεις εκτός νομού με προσοχή πάντα. Τα florals έχουν την τιμητική τους και αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να τα δοκιμάσεις και στο μανικιούρ σου. Και παράπονο δεν έχεις, ιδέες σου δίνουμε.

Πριν λίγες μέρες από αυτή τη στήλη σου δείξαμε 10 σχέδια για να τιμήσεις τον Μάη με τα νύχια σου. Σχέδια με μικρά και μεγάλα λουλούδια, περίτεχνα αλλά και πιο απλά, με ευφάνταστα χρώματα αλλά και πιο «ανατρεπτικούς» χρωματικούς συνδυασμούς, αφηρημένα σχέδια, είναι μόνο μερικά από αυτά που είδες.

Η Blake Lively στο ίδιο #springmood μας δίνει έμπνευση με το τελευταίο μανικιούρ της δια χειρός της nail artist, Mei Kawajiri, που συνδυάζει όλες τις ανοιξιάτικες τάσεις μαζί. Με μία φράση θα το λατρέψεις. Αυτή τη φορά, κάνουμε focus στο daisy μανικιούρ, στο μανικιούρ δηλαδή που οι μαργαρίτες πρωταγωνιστούν και ολοένα και περισσότερα αγαπημένα κορίτσια στα social επιλέγουν.

Είτε σου αρέσουν τα πιο διακριτικά σχέδια και χρώματα, είτε τα πιο έντονα, εντοπίσαμε ένα #daisymani για όλες (ή τουλάχιστον για τις περισσότερες). Το μόνο που έχεις να κάνεις να κάνεις είναι να σκρολάρεις στα παρακάτω σχέδια και να αποθηκεύσεις υπεύθυνα αυτό το μανικιούρ που σου αρέσει περισσότερο για το επόμενο ραντεβού σου.

7 daisy μανικιούρ που θα ερωτευτείς