ΜΑΛΛΙΑ

Curling band: Είχες σκεφτεί να το χρησιμοποιήσεις μ’ αυτόν τον τρόπο για να κάνεις waves στα μαλλιά σου;

Pexels

Το μεταξωτό curling band είναι μία από τις πιο εύκολες μεθόδους να δημιουργήσει κανείς τέλεια waves, χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου θερμότητα στα μαλλιά σου, προκαλώντας τους σπάσιμο ή φθορά.

Ο τρόπος να το χρησιμοποιήσει κανείς στην κόμη του είναι πολύ απλός και πριν λίγο καιρό τον είχαμε μοιραστεί μαζί σου. Αρχικά, τοποθετείς το curling band στην κορυφή του κεφαλιού και στερεώνεις μ’ ένα hair clip. Χωρίζεις τα μαλλιά σου κάθετα, μισά- μισά, σε δύο μέρη και ξεκινάς από τη μια πλευρά, τυλίγοντας μικρές τούφες γύρω από το band με φορά προς τα έξω. Πιάνεις τις άκρες των μαλλιών σου με scrunchies και συνεχίζεις κάνοντας το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Αφήνεις κάμποσες ώρες (πχ όλο το βράδυ ή τουλάχιστον 5-6 ώρες) και στη συνέχεια ξετυλίγεις προσεκτικά, ώστε να αποκαλυφθούν τα waves. Πάτα play στο παρακάτω video να ξαναθυμηθείς τα steps.

Ο κλασικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις το curling band στα μαλλιά σου

Κι αν βαρέθηκες τα κλασικά- δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα σ’ έναν Ταύρο- τα κορίτσια στο Instagram και το Tik Tok έρχονται να σε «μυήσουν» σε μία ακόμη τεχνική- τρόπο να χρησιμοποιήσεις το curling band στα μαλλιά σου.

Αυτή τη φορά, αντί να τυλίξεις τα μαλλιά σου με κάθετη φορά γύρω από το curling band, το μετατρέπεις σε «στεφάνι» που το φοράς στο κεφάλι σου και κάπως έτσι, ξεκινάς οριζόντια να τυλίγεις τούφα- τούφα τα μαλλιά σου γύρω από αυτό. Στο τέλος, στερεώνεις με μερικά scrunchies. Αφήνεις για μερικές ώρες και ξετυλίγεις με τον ίδιο τρόπο. Τα waves είναι έτοιμα!

Ο «νέος» τρόπος

Έχεις χρησιμοποιήσει το curling band για να κάνεις waves στα μαλλιά σου;

ΨΗΦΙΣΕ