ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Contouring vs Bronzer: Η διαφορά τους και τα βήματα για να τα καταφέρεις μόνη σου

Imaxtree Imaxtree

Μέσα σε όλα αυτά τα beauty πράγματα, που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θυμίζουν Kim Kardashian, είναι το contouring.

Η τεχνική των φωτοσκιάσεων, στο μακιγιάζ μας, τα λεγόμενα κοψίματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο σμιλευμένο, που ομολογουμένως υπήρχαν ως τάση πολύ πριν από την Kim, απλά η ίδια φρόντισε να τα επαναφέρει, κάνοντάς τo contouring hot beauty trend.

Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε πως αρκετά beauty brands δημιούργησαν και πρόσθεσαν αντίστοιχα προϊόντα στα χαρτοφυλάκιά τους, προκειμένου κάθε γυναίκα να μπορεί να το κάνει μόνη της, εύκολα και γρήγορα.

Από την άλλη πλευρά, το bronzer αποτελεί σταθερή αξία ενός γυναικείου νεσεσέρ. Το χειμώνα δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς στο μακιγιάζ, ενώ το καλοκαίρι είναι το hero product σε ένα sunkissed look, που όλες λατρεύουμε, αναδεικνύοντας παράλληλα το μαύρισμά μας.

Και κάπου εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το bronzer για να κάνω contouring στο πρόσωπό μου; Μπορώ να κάνω contouring και να βάλω ταυτόχρονα και bronzer στο μακιγιάζ μου; Πώς απλώνω το bronzer και ποιες κινήσεις πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω σωστά το contouring; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο.