BEAUTY
SPONSORED

Χριστούγεννα λευκά και όμορφο δέρμα στο κόκκινο

Οι γιορτές πλησιάζουν κι εμείς θέλουμε να δείχνουμε πιο λαμπερές από ποτέ. Αφού, λοιπόν, το δέρμα μας είναι ο «καθρέφτης» της ομορφιάς μας, θα πρέπει να φροντίζουμε πάντα και όχι μόνο αυτή την εποχή του χρόνου να ακτινοβολεί από υγεία και ζωντάνια!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι συνώνυμες με τη λάμψη: λαμπεροί στολισμοί, λαμπερά πάρτι, λαμπερά χαμόγελα… Τι γίνεται, όμως, με το λαμπερό δέρμα;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας επιτρέπει να έχουμε την όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα που ονειρευόμαστε. Πολλές ώρες στη δουλειά, μια απαιτητική καθημερινότητα που μας στερεί πολύτιμες ώρες ύπνου, αλλά και οι προσωπικές μας επιλογές για διασκέδαση και ξενύχτι, που συνδυάζονται με κάπνισμα και αλκοόλ, αφήνουν στην επιδερμίδα μας ανεπιθύμητα σημάδια: θαμπή όψη, κοκκινίλες και δέρμα που δείχνει κουρασμένο από την προσπάθειά του να αντιδράσει στις καθημερινές πιέσεις που δέχεται.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την πίεση του χρόνου που κυλάει… αμείλικτα, τότε καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα και να πάρουμε την ομορφιά μας στα χέρια μας! Η πρόωρη γήρανση, άλλωστε, μπορεί να αρχίζει να φαίνεται γύρω στην ηλικία των 30, αλλά είναι μία διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει από τα 20, όταν ακόμη θεωρούμε πως τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τη νεανική μας όψη!

Κερδίζοντας τη μάχη της ομορφιάς

Καθώς, λοιπόν, ο χρόνος για τις γιορτές πιέζει για… εντατική φροντίδα του δέρματός μας, θα πρέπει, έστω και την τελευταία στιγμή, να αλλάξουμε κάποιες από τις κακές μας συνήθειες και να δώσουμε στο δέρμα μας την αγάπη και την προσοχή που του αξίζει, ώστε να βγούμε νικήτριες στη μάχη της ομορφιάς. Αυτός άλλωστε θα πρέπει να είναι και ένας από τους στόχους της νέας χρονιάς: Να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

Η διακοπή του καπνίσματος, η σωστή διατροφή, η καθημερινή αντηλιακή προστασία και η περιποίηση του προσώπου μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είναι μόνο μερικές από τις αλλαγές που πρέπει να εντάξουμε στην “to do” λίστα μας! Η πρόληψη, άλλωστε, είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία.

Δίπλα μας σε κάθε βήμα ομορφιάς είναι η Histoplastin Red, μια κρέμα με ισχυρή αναγεννητική, αναπλαστική και αντιγηραντική δράση!

Η Histoplastin Red:
• ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
• αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος
• επαναφέρει τη σφριγηλότητα
• δημιουργεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό φιλμ προστασίας που μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες
• θρέφει και αναδομεί το δέρμα.

Αποτέλεσμα 40ετούς έρευνας του Καθηγητή Β. Παπαγεωργίου και της επιστημονικής ομάδας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με πανεπιστήμια  του εξωτερικού σε Ελβετία, Γερμανία, Αμερική, η Histoplastin Red αντιστρέφει τα σημάδια της πρόωρης ή της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου και μεταμορφώνει το δέρμα μας, ξαναδίνοντάς του τη χαμένη ζωντάνια και λάμψη!

Καθημερινά βήματα για άψογη αναδόμηση

Εντάσσουμε στη ρουτίνα της καθημερινής μας περιποίησης, μετά τον καθαρισμό και πριν τα υπόλοιπα καλλυντικά μας, την Histoplastin Red. Μια ποσότητα ίση με μία φακή σε μέτωπο, πιγούνι, μάγουλα, πρωί και βράδυ, είναι ικανή να δώσει στο δέρμα μας τη δύναμη να τα βάλει με τον χρόνο!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και tips ομορφιάς στο https://histoplastin.com.