ΜΑΛΛΙΑ

Η Chiara Ferragni με μαύρα μαλλιά είναι ίδια η Σοφία Αρβανίτη

chiaraferragni/ Instagram/

Την Chiara Ferragni την ξέρεις. Και την ξέρεις με τα ίδια ξανθά μαλλιά με ανταύγειες που φτάνουν λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων της, σωστά;

Τα χρόνια πέρασαν και η Chiara Ferragni αποφάσισε να κάνει την ανατροπή (τουλάχιστον στο hairlook της). Πριν περίπου μία εβδομάδα η ίδια ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, με το μικρό γιο της Leo να κρατά στα χέρια του μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του μωρού. Οι πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα (φορώντας ένα κίτρινο Giambatista Valli μίντι φόρεμα) κυκλοφόρησαν και τώρα ήρθε η στιγμή να την καμαρώσουμε με μαύρα σγουρά μαλλιά και το απόλυτο 80s look.

Ναι, η Chiara Ferragni με μαύρα μαλλιά. Πάρε μία πρώτη γεύση από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες ώρες.

Η ξανθιά Chiara που όλοι αγαπάμε

Η «άλλη» Chiara, με τα μαύρα μαλλιά

Στη πραγματικότητα, η influencer δεν έβαψε ποτέ τα μαλλιά της, πρόκειται για περούκα που απλά φόρεσε για τις ανάγκες του ρόλου της στο νέο video clip του Fedez που πρωταγωνιστεί μαζί του, Bella Storia.

«She’s here: check @fedez new video on Youtube» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την πρώτη φωτογραφία, κάνοντας το καλύτερο promo για το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε. Τσέκαρέ το παρακάτω:

Και όσο περισσότερο βλέπουμε την Chiara μελαχρινή στην οθόνη του υπολογιστή, τόσο περισσότερο τα μάτια μας αρχίζουν να βλέπουν τη Σοφία Αρβανίτη στα 90s. Τι μόνο εμείς;

Παρ’ όλα αυτά, πώς σου φαίνεται η Chiara Ferragni με μαύρα μαλλιά;