ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Αντιμετώπισε τις κηλίδες με τη δύναμη ενός vegan ορού περιποίησης

Βρισκόμαστε μια μόνο ανάσα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου, ναι! Συγκεντρώνουμε, λοιπόν, όλα τα απαραίτητα για τις ανέμελες στιγμές στο νησί, για τις βόλτες στην πόλη, για όλες αυτές τις καλοκαιρινές συνήθειες που τόσο αγαπάμε.

Και ξέρεις ε! Καλοκαίρι σημαίνει καυτός ήλιος! Κι όπου καυτός ήλιος, από κοντά οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες. Βέβαια για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, για τις πανάδες δεν ευθύνεται μόνο ο ήλιος. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που τις προκαλούν ή τις επηρεάζουν αρκετά. Σε αυτούς υπολόγισε την ακμή, τη γήρανση ή τις ορμονικές μεταβολές που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε κάθε περίπτωση, η μορφή των κηλίδων διαφέρει, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Πες αντίο στις κηλίδες!

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ας βάλουμε έναν διπλό στόχο, δηλαδή και να μειώσουμε τις ήδη υπάρχουσες κηλίδες και να μην γυρίσουμε από τις διακοπές με έξτρα dark spots στις αποσκευές μας.

Τη λύση μάς δίνει η αγαπημένη μας Caudalie! Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των πανάδων με φυσικό τρόπο, δημιούργησε το Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting, το οποίο έγινε Νο1 προϊόν κατά των κηλίδων στα φαρμακεία της Γαλλίας. Αυτό το θαυματουργό serum πωλείται ανά 30 δευτερόλεπτα παγκοσμίως.

vinoperfect serum caudalie

Ένα μπουκαλάκι Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting αρκεί για να μειώσει την όψη των κηλίδων κατά 63% και να χαρίσει φωτεινή & ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Η αποτελεσματικότητα του Vinoperfect Serum είναι κλινικά αποδεδειγμένη και στους έξι φωτότυπους δέρματος και σε όλους τους τύπους κηλίδων, ενώ δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Επίσης, ενδείκνυται ακόμη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Σημείωσε ακόμα ότι σε αντίθεση με αντίστοιχα προϊόντα που υπόσχονται μείωση την κηλίδων, το serum της Caudalie, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την έκθεση στον ήλιο, σε συνδυασμό φυσικά με το λεπτόρρευστο αντηλιακό προσώπου Vinosun.

Πώς να επιταχύνεις τα εντυπωσιακά αποτέλεσματά του ορού στο δέρμα σου

Για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα του super serum μπορείς να ολοκληρώνεις τη ρουτίνα περιποίησής σου με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς. Ποια είναι αυτά; Η κρέμα ημέρας και νύχτας, το μαγικό essence που φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας και απαλύνει τις κηλίδες, η υπέροχη peel – off μάσκα κατά της θαμπής όψης και η κρέμα χεριών που προστατεύει και θρέφει τα χέρια μας.

Thank us later!