ΜΑΛΛΙΑ

Butterfly Ponytail: Δες πώς θα πετύχεις το πιο πολύχρωμο ponytail του καλοκαιριού

hairbysaretta/ Instagram/

Λατρεύουμε τα ponytails. Για την ακρίβεια τα θεωρούμε το πιο εύκολο και πρακτικό χτένισμα του κόσμου- πόσο μάλλον τώρα, το καλοκαίρι, που η ζέστη και η υγρασία χτυπούν «κόκκινο».

Τι θα έλεγες λοιπόν, αν αυτή τη φορά, ξέφευγες λίγο από τα κλασικά και έκανες κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο ponytail σου; Τα πράγματα απλά- βασική βέβαια, προϋπόθεση είναι να έχεις μακριά μαλλιά, ένα πολύχρωμο κορδόνι και φύγαμε για το butterfly ponytail!

Ξεκίνησε, πιάνοντας τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό sleek ponytail από το ύψος περίπου του αυχένα. Αφού στερεώσεις με ένα λαστιχάκι, πάρε μία μικρή τούφα από τα μαλλιά σου και τύλιξέ τη γύρω από τη βάση της κοτσίδας, μέχρι να καλύψεις το λαστιχάκι. Στη συνέχεια, πάρε ένα πολύχρωμο κορδόνι (εξ’ού και το butterfly εφέ στο ponytail) και ξεκίνα να το τυλίγεις γύρω από την κοτσίδα, ακολουθώντας προσεκτικά τα βήματα που θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Τέλος, δέσε το κορδόνι στην κάτω πλευρά της κοτσίδας, κόβοντας το υπόλοιπο τμήμα. Ψέκασε με μία λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα ή ένα anti-frizz spray.

Κι αν δηλώνεις πανέτοιμη, πάτα play στο παρακάτω βίντεο:

Το τελικό look:

Extra Tips:

-Καλό είναι να ξεκινήσεις με μία sleek βάση στα μαλλιά σου, έτσι ώστε να μπορείς να χωρίζεις εύκολα μικρές τούφες.

-Αφού τελειώσεις το ponytail μπορείς αν θέλεις, να δώσεις extra υφή στα μαλλιά σου με ένα αντίστοιχο spray ψεκάζοντας τις μικρές τούφες.