ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Butterfly clips: 7 ιδέες για να φορέσεις (ξανά) το πιο πολύχρωμο αξεσουάρ μαλλιών

instagram.com/soblushing/

Υπάρχει κάτι ωραίο και μοναδικό στις τάσεις που προέρχονται από το παρελθόν, ειδικά αν αυτές συνδέονται με χαρούμενα συναισθήματα. Για παράδειγμα, ένα trend που έχει επανέλθει από τα late 90s και πιθανότατα λάτρευες όταν ήσουν μικρή, είναι τα butterfly clips.

Όπως όλοι ξέρουν, η μόδα αγαπά τη νοσταλγία γι’ αυτό και βλέπουμε και ξαναβλέπουμε αμέτρητες τάσεις να επιστρέφουν και να επαναπροσδιορίζονται μέσα από τις συλλογές των σχεδιαστών. Τα butterfly clips ήταν από εκείνα τα αξεσουάρ μαλλιών που έκαναν την εμφάνισή τους κάπου το 2020 και «προσγειώθηκαν» μέχρι και στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Ήταν, συγκεκριμένα, στη Fall 2022 συλλογή του Conner Ives ο οποίος τα συμπεριέλαβε στα beauty looks του δείχνοντας την cute πλευρά τους.

Οι μικροσκοπικές και χρωματιστές πεταλούδες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα χτενίσματα που βλέπουμε στο Instagram και στο TikTok. Δεν είναι από τα αξεσουάρ μαλλιών που έχουν πρακτικό χαρακτήρα αλλά ξεχωρίζουν για τη fun και παιχνιδιάρικη νότα που μπορούν να προσφέρουν σε ένα χτένισμα. Όσο για το πώς θα τα φορέσεις, τα παρακάτω beauty looks δίνουν την τέλεια έμπνευση. Ένα μικρό tip για ολοκληρωμένα 00s beauty looks: Όσες περισσότερες και χρωματιστές πεταλούδες στα μαλλιά, τόσο πιο ανέμελο το beauty look, ενώ ένα μακιγιάζ που θα ταιριάξει τέλεια με τα butterfly clips είναι τα winged eyelooks με χρώμα (περισσότερες ιδέες εδώ).

Butterfly clips: 7 ιδέες για να φορέσεις (ξανά) το πιο πολύχρωμο αξεσουάρ μαλλιών

Κατά μήκος του κεφαλιού

Σε ένα high bun με συνδυασμό χρωμάτων

Σε καρέ μαλλιά πάνω σε μικροσκοπικά κοτσιδάκια

Ροζ σε πλεξούδες

Διάσπαρτα στα μαλλιά

Σε bubble braids

Σε ένα wavy hairlook με χωρίστρα στη μέση