ΜΑΛΛΙΑ

Bubble Ponytail: 4 υπέροχες ιδέες που θα σε πείσουν να αναβαθμίσεις την κλασική κοτσίδα στα μαλλιά σου

Instagram/clairerose/

Μιλώντας για απλά, κομψά και γρήγορα χτενίσματα, η κλασική κοτσίδα φιγουράρει τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό πρώτη στη λίστα. Ταιριάζει σ’ όλους τους τύπους μαλλιών, σ’ όλα τα μήκη, σ’ όλα τα στυλ- κι όλα αυτά κρατώντας τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Μία από τις πιο αγαπημένες μου version κάθε φορά φορά που θέλω να ξεφύγω από την κλασική κοτσίδα, είναι σίγουρα το bubble ponytail.

Αυτό το bubbly εφέ στα μαλλιά χαρίζει ένα δροσερό και φρέσκο αέρα στο hair look που δεν γίνεται να μην αγαπήσεις και φυσικά, να μην συνδυάσεις μ’ όλα τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου outfits. Το bubble ponytail είναι ένα αρκετά εύκολο χτένισμα για να δοκιμάσεις και μόνη σου, μιας το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά λαστιχάκια, για να δημιουργήσεις τα bubbles και ένα προϊόν μαλλιών για υφή ή σταθεροποίηση. Φυσικά, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις, μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα αξεσουάρ μαλλιών όπως μεγάλα scrunchies, haiur clips ή φιόγκους κλπ. Φαντασία να υπάρχει!

Ιδανική επιλογή χτενίσματος για τα μαλλιά της δεύτερης ή τρίτης (ή ακόμη και τέταρτης) ημέρας που θέλεις να καμουφλάρεις ανάμεσα στα λουσίματα.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις μερικές ωραίες ιδέες για ανοιξιάτικα χτενίσματα με bubble ponytails που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την περίοδο και γενικά.

4 bubble ponytails για να αναβαθμίσεις την κλασική κοτσίδα σου:

Ο πιο κλασικός, απλός και εύκολος τρόπος να πιάσεις τα μαλλιά σου σ’ ένα bubble ponytail είναι να χρησιμοποιήσεις απλά λαστιχάκια σ’ όλο το μήκος της κοτσίδας σου.

Για ultra stylish εμφανίσεις, μπορείς να καλύψεις τα λαστιχάκια στο bubble ponytrail σου με μικρά μαύρα φιογκάκια, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτό.

Αν σκέφτεσαι να διαφοροποιηθείς κάπως από την κλασική κοτσίδα, τότε, δύο bubble ponytails είναι σίγουρα καλύτερα από ένα. Extra Tip: Φρόντισε να ξεκινήσεις να κάνεις bubbles στα κοτσιδάκια σου από πολύ ψηλά.

Αν πάλι, θέλεις να δώσεις πιο glam vibes στο bubble ponytail σου, πώς θα σου φαινόταν αν αντί για τα κλασικά μαύρα λαστιχάκια χρησιμοποιούσες πιο εντυπωσιακά, όπως αυτά παρακάτω;