ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η best seller μάσκαρα της Maybelline στην Αμερική ήρθε και στην Ελλάδα

Imaxtree

Ακόμη πιο μεγάλες και μακριές βλεφαρίδες. Κάπως έτσι, η μάσκαρα δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα must have καλλυντικά κάθε γυναικείου νεσεσέρ, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το στιλ κάθε γυναίκας.

Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τις μάσκαρα γενικά και αόριστα, αλλά για να σε ενημερώσω πως η πιο pop vintage mascara της Maybelline ήρθε στην Ελλάδα. Η Great Lash Mascara είναι τα τελευταία 50 χρόνια η νούμερο ένα καταναλωτική επιλογή στην Αμερική, ενώ, αποτελεί επιλογή του Allure Readers και έχει βραβευθεί με το Best of Beauty Award.

Εκτός από το ιδιαίτερο ροζ- πράσινο packaging της που σε κάνει να την ξεχωρίζεις αμέσως ανάμεσα σε άλλες, η Great Lash Mascara φροντίζει να ενυδατώνει τις βλεφαρίδες και να τις ενισχύει σε μήκος και σε ένταση σε κάθε εφαρμογή της.

Χάρη στο ειδικό βουρτσάκι της, δίνει έμφαση ακόμη και στα πιο μικρά τριχίδια βλεφαρίδων προσδίδοντας περισσότερο όγκο. Παράλληλα, η διαχρονική φόρμουλά της είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη, χωρίς να δημιουργεί αλλεργίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από πιο ευαίσθητα μάτια που κάνουν χρήση φακών επαφής.

10-3d925b3ab5a6861a74af41553986fc22.jpg
ATTICADPS.GR

Maybelline Great Lash Mascara

Η Great Lash Mascara στην απόχρωση Very Black διαθέτει βουρτσάκι ειδικά σχεδιασμένο για να διπλασιάζει τον όγκο των βλεφαρίδων μόνο με ένα πέρασμα. Για υπέρογκο βλέμμα!
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Great Lash Mascara για maximum αποτελέσματα:

Βήμα 1. Εφαρμόζεις την μάσκαρα με το ειδικό της βουρτσάκι από την ρίζα μέχρι τις άκρες των βλεφαρίδων .

Βήμα 2. Συνεχίζεις να ενισχύεις τον όγκο με επιπλέον στρώσεις, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου.

Βήμα 3. Το μυστικό! Μην αφήσεις τη μάσκαρα να στεγνώσει ανάμεσα στις στρώσεις που την εφαρμόζεις, ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η μάσκαρα, όπως και το άρωμα, είναι προσωπική υπόθεση!