ΑΡΩΜΑ

Bella Vita: Tο νέο άρωμα GUESS εξυμνεί τη θελκτικότητα της γυναίκας

Instagram/guess/

«Δημιουργήσαμε το GUESS Bella Vita ως φόρο τιμής για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και πιστεύουν στη δύναμη της θηλυκότητάς τους» λένε χαρακτηριστικά οι αρωματοποιοί του brand, Drom Christine Hassan και Valerie Garnuch-Mentzel, συμπληρώνοντας «αυτό το άρωμα αφορά στη γυναίκα που χωρίς φόβο παίρνει τη ζωή στα χέρια της και δημιουργεί τη δική της ιστορία».

Το νέο άρωμα GUESS Bella Vita εξυμνεί τη θελκτικότητα της γυναίκας GUESS. Αυτό το φρουτώδες, λουλουδάτο άρωμα ξεδιπλώνεται με παιχνιδιάρικες και σπινθηροβόλες νότες Ιταλικού λεμονιού, χυμώδες κασίς και απολαυστικά μαύρα κεράσια. Η αισθησιακή πλευρά της γυναίκας GUESS εκφράζεται μέσα από μία βελούδινη καρδιά λευκών λουλουδιών από γιασεμί, tuberose, και ορχιδέα βανίλια. Μία ζεστή μίξη από κόκκους tonka, πραλίνα και musk δημιουργούν μία γλυκιά και αλησμόνητη αύρα.

Η συσκευασία του αρώματος εμπνέεται από τη διαχρονική κληρονομιά της μόδας Guess. To μπουκάλι και η χάρτινη συσκευασία φέρουν στο κέντρο τους την εμβληματική παιώνια της μάρκας Guess. To διαφανές γυαλί αποκαλύπτει το ζεστό, πλούσιο χρώμα του αρώματος, ενώ το χρυσό πολυτελές καπάκι προσδίδει μία πολύτιμη λεπτομέρεια.

Όσο για την καμπάνια, η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στον Paul Marciano, Chief Creative Officer της GUESS?, Inc.,ενώ η φωτογράφιση έγινε από την Τatiana Gerusova, η οποία απαθανάτισε το μοντέλο Julia Logacheva, μέσα σε μία αντίθεση του έντονα χρυσού χρώματος του αρώματος με το ασπρόμαυρο σκηνικό της φωτογράφισης.

Κι αν ψάχνεις ένα άρωμα που κάθε φορά που θα το μυρίζεις θα έχεις καλοκαίρι στο νου, πριν λίγο καιρό, ετοιμάσαμε την τέλεια λίστα με τις προτάσεις των αρωματοποιών για το φετινό καλοκαίρι, που κλείνουν όλο το summer feeling σ’ ένα μπουκάλι. Τσέκαρέ την παρακάτω: