ΜΑΛΛΙΑ

Bella και Gigi Hadid δοκιμάζουν την τύχη τους με τις αφέλειες

/Invision/AP Evan Agostini

Η Hilary Duff με μπλε μαλλιά, η Dua Lipa τα έβαψε ροζ, η Camila Cabello έκοψε αφέλειες με τη μαμά της σε ρόλο hairstylist. Είναι η σειρά των αδερφών Hadid να πάρουν θέση στο κεφάλαιο μαλλιά στην καραντίνα.

Κι αφού, η Bella πειραματίστηκε με το TikTok, παίρνοντας μέρος στο ”sisters challenge” με την κολλητή της φίλη, Lauren Perez, και εμφανίστηκε με γκρι μαλλιά, (όχι δεν τα έβαψε, απλά χρησιμοποίησε φίλτρα της εφαρμογής), αυτή τη φορά είπε να πειραματιστεί με το κούρεμά της.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, το supermodel, όντας ακόμη σε καραντίνα, ανέβασε μερικά stories στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου φαίνεται να έχει πάρει το ψαλίδι ανά χείρας, φρεσκάροντας τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα τις αφέλειές του.

Η Bella Hadid εν δράσει

Οι DIY κομμωτικές δεξιότητες των αδερφών Hadid δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Η Gigi με αφορμή το κούρεμα της Bella, αποφάσισε να κόψει αφέλειες όχι στα δικά της μαλλιά, αλλά στης κολλητής φίλης της, Leah McCarthy.

Η Gigi την ώρα που κουρεύει τη φίλη της

«Πηγαίνω στο κομμωτήριο των Hadid γιατί οι τιμές είναι σωστές και τα snack καλά!» έγραψε στο story της η Leah McCarthy.

Πώς σου φαίνεται το νέο hairlook της Bella; Θα δοκίμαζες να κάνεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου, μόνη σου, στο σπίτι, όπως η Bella Hadid; Και ακόμη μία ερώτηση: Η κολλητή σου, θα σε άφηνε ποτέ να πειράξεις- πόσο μάλλον να κόψεις τα μαλλιά της- όπως έκανε η Gigi στην κολλητή φίλη της, Leah McCarthy;