ΜΑΛΛΙΑ

Back to school: Φέτος η μόδα μας θέλει μαθήτριες

Αλογοουρά και κορδέλα για την ώρα της γυμναστικής, κοριτσίστικά κοτσιδάκια με κορδέλα ή χωρίς. Όλες είχαμε κάνει αυτά τα χτενίσματα στο σχολείο (τουλάχιστον οι γεννημένες ως το 1985) αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν πως τα άχαρα τότε χτενίσματά μας θα επανέρχονταν στη μόδα. Το InStyle.gr μας μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες.

Ήδη από πέρσι ψάχναμε με μανία τις μαύρες μας κορδέλες και το ίδιο κάνουμε φέτος το χειμώνα. Βλέπετε, οι σχεδιαστές συνδύασαν τα κατά τα άλλα edgy outfits τους με ”σχολικά” μαλλιά και εννοείται πως θα τα αντιγράψουμε.

Αφενός είναι όμορφα και πρακτικά (μια κορδέλα αρκεί για να μην χρειαστεί να λουστείτε) και αφετέρου ξέρουμε καλά να το κάνουμε, το κάναμε τόσες μέρες στη σειρά όταν πηγαίναμε σχολείο. Ξεθάβουμε λοιπόν τις παλιές μας κορδέλες (λατρεύουμε οτιδήποτε Vintage).

Για να κάνετε την κορδέλα σας να σταθεί αν δεν είστε φρεσκολουσμένη απλά ψεκάστε τα μαλλιά σας με λακ πριν την φορέσετε. Θα σταθεί καλύτερα και θα αποφύγετε τα τσιμπιδάκια. Επίσης, δεν χρειάζεται να είστε super επιμελής σαν απουσιολόγος, όσο πιο ατημέλητα είναι τα μαλλιά σας τόσο το καλύτερο. Σκεφτείτε τα κακά κορίτσια του σχολείου, ήρθε η ώρα να γίνετε ένα από αυτά.

 

Διαβάστε ακόμα στο InStyle.gr

Η Demy μας δείχνει πώς να φορέσουμε το animal print και να είμαστε κομψές

Rock on: Συνδυάσαμε τα πιο ωραία t-shirts με τα καλύτερα eyeliners