BEAUTY NEWS

Baby Alert: Ήρθε η νέα βρεφική σειρά της Korres που θα αγαπήσει κάθε μαμά

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ενθουσιασμός για μία beauty addict- από το να βλέπει τα αγαπημένα της brands ομορφιάς να εξελίσσονται και να καλύπτουν ακόμη περισσότερο τις νέες ανάγκες της. Και για την KORRES, ένα νέο σύμπαν μόλις γεννήθηκε.

 

Ένα σύμπαν αφιερωμένο στα βρέφη και στα νήπια, που δημιουργήθηκε με τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης και άντλησε έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Αξίες, άλλωστε, που διέπουν τη φιλοσοφία του brand από την πρώτη μέρα δημιουργίας του

Η νέα βρεφική σειρά της KORRES, λοιπόν, είναι γεγονός και έχει όλα όσα χρειάζονται μία νέα μαμά και το μωρό της. Παρακάτω έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την τεκμηριωμένη φροντίδα σε όλα τα στάδια δημιουργίας της σειράς.

Η συλλογή KORRES Βρεφικά Προϊόντα φροντίζει τη βρεφική επιδερμίδα με φυσικά συστατικά υψηλής καθαρότητας και αγνές φόρμουλες, θρέφει βρέφη και μωρά με βιολογικό γάλα ανώτερης ποιότητας και τα αγκαλιάζει με 100% οργανικό βαμβάκι. Προϊόντα με αφετηρία τη φύση, βασισμένα στην έρευνα, που έχουν υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας, παιδιατρικά ελεγμένα και θωρακισμένα από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πρωτόκολλα ανάπτυξης προϊόντων για βρέφη.

Τι περιλαμβάνει η βρεφική σειρά της KORRES

To baby universe της KORRES, τυλιγμένο με χαρούμενα μοτίβα της λαϊκής τέχνης, έχει στην “αγκαλιά” του:

– τη σειρά καθημερινής φροντίδας με έως 96,3% ποσοστό ευεργετικής φυσικότητας, βασισμένη στα υψηλής καθαρότητας
φυτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου (πιο συγκεκριμένα, μία κρέμα αλλαγής πάνας και βρεφικό αφρόλουτρο και σαμπουάν)

– για πρώτη φορά στο φαρμακείο, μία συλλογή ειδών από 100% οργανικό βαμβάκι που θα ακουμπήσουν απαλά και φυσικά το
βρεφικό δέρμα με την ίδια προσοχή και φροντίδα όπως τα καλλυντικά KORRES ( 4x Gift Sets που “ακουμπούν” σε σημαντικές στιγμές του μωρού και των γονιών όπως καλτσάκια, σκουφάκι, κορμάκι, κουβέρτα, μουσελίνα αγκαλιάς και φασκιώματος, σαλιάρα κλπ).

– φόρμουλες από πιστοποιημένο βιολογικό αγελαδινό γάλα για κάθε ηλικιακό στάδιο του βρέφους

– εργονομικά σχεδιασμένα και ασφαλή μπιμπερό και αξεσουάρ

Με σημείο αναφοράς τη φύση και προτεραιότητα την ασφάλεια, τo Formulation Lab της μάρκας ανέπτυξε βρεφικές φόρμουλες, βασισμένες σε αγνά φυσικά συστατικά, έχοντας επιτύχει τον βέλτιστο συνδυασμό των απολύτως απαραίτητων συστατικών για το βρεφικό δέρμα. Τα τελικά προϊόντα είναι υψηλής ανοχής και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας KORRES για το βρεφικό και νηπιακό δέρμα έχουν αναπτυχθεί: Με προσεκτικά μελετημένα συντηρητικά, επιλεγμένα με κριτήριο την απόλυτη ασφάλεια στη συντήρηση των προϊόντων και την ανεκτικότητα του βρεφικού δέρματος. Με άρωμα χωρίς ερεθιστικούς/αλλεργιογόνους παράγοντες.

Τέλος, εκτός από τον εκπληκτικό σχεδιασμό με έμπνευση από τη λαϊκή παράδοση, όλες οι 100% ανακυκλώσιμες άδειες συσκευασίες θα μεταμορφωθούν σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα στο Recycle Lab της μάρκας.

Αυτός ο νέος κόσμος είναι γεμάτος γλυκά λόγια και χαρούμενες σκέψεις, γεμάτος αγάπη σαν αυτή που εκφράζεται τόσο
ζωντανά και αυθεντικά στα παραδοσιακά νανουρίσματα -κομμάτι της ελληνικής παράδοσης που υπήρξε πηγή έμπνευσης και
δημιουργίας για την ομάδα KORRES.