LIPSTICK

Κραγιόν ή Gloss: Τι τύπος νύφης είσαι;

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και τα διλήμματα στο κεφάλι μίας #wannabe νύφης είναι πολλά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα για το κραγιόν που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της και θα την κάνει ακόμη πιο απαστράπτουσα. Απαλές ή έντονες αποχρώσεις, nude ή κόκκινο κραγιόν, ματ ή shimmery αποτέλεσμα, κραγιόν ή gloss. Σε αυτό το τελευταίο ερώτημα στεκόμαστε και ερχόμαστε να  αναλύσουμε τις δύο περιπτώσεις- κατηγορίες γυναικών.

Κραγιόν

Αν είσαι φανατική των κραγιόν, τότε σίγουρα, το πλούσιο-έντονο χρώμα, η μεγάλη διάρκεια και ίσως οι σταθερές υφές είναι τα μέσα στα βασικά «θέλω» που πρέπει να έχει το κραγιόν σου, οποιαδήποτε ώρα και εποχή επιλέξεις να κάνεις το γάμο σου. Τα υγρά κραγιόν είναι τα τελευταία «όπλα» των beauty brands που μένουν σταθερά στα χείλη για ώρες, χωρίς να τα αφυδατώνουν και προσφέρονται σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών για όλα τα γούστα.  Από τα αγαπημένα μας, τα νέα  SuperStay Matte Ink Un-Nudes της Maybelline New York και τα Matt Lasting Lip Color SPF15 της Radiant.

Maybelline New York, SuperStay Matte Ink Un-Nudes

Ακόμα πιο ανεξίτηλες, εντυπωσιακές και με 10 νέες απροσδόκητες αποχρώσεις, τα νέα SuperStay Matte Ink Un-Nudes Lipsticks  δίνουν ένα άψογο ματ αποτέλεσμα, σε μια μόνο εφαρμογή. Το πινέλο σε σχήμα βέλους, κάνει όλη τη διαφορά, επιτρέποντας ομοιόμορφη εφαρμογή με ακρίβεια, ενώ τα concentrated ink pigments σου χαρίζουν άψογα χείλη με πλούσιο χρώμα. Η φόρμουλα του SuperStay Matte Ink δεν «σπάει» ούτε αφυδατώνει τα χείλη, όπως τα περισσότερα υγρά ματ lipstick με βάση τον πηλό.

Radiant, Matt Lasting Lip Color SPF15

Έντονο χρώμα, απόλυτο ματ τελείωμα και μεγάλη διάρκεια: Τρία μόνο χαρακτηριστικά των νέων υγρών κραγιόν της Radiant. Η πλούσια κρεμώδης υφή και σύνθεσή τους ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη, ενώ η ειδικά αντηλιακά φίλτρα εξασφαλίζουν δείκτη προστασίας από τον ήλιο SPF 15.

Gloss

Αν πάλι, αισθάνεσαι πως τα χείλη σου σε «τραβάνε» φορώντας κραγιόν ή σου αρέσει το glossy/ ζουμερό αποτέλεσμα, τότε τα lip gloss είναι η τέλεια επιλογή για εσένα. Με ολοκαίνουριες προηγμένες συνθέσεις, που δεν κολλάνε στα χείλη, τα ενυδατώνουν δημιουργώντας ένα λαμπερό shimmery αποτέλεσμα, που τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο «γεμάτα». Ψάχνοντας, λοιπόν, για ιδανικές λύσεις, παρακάτω θα βρεις μερικές από τις αγαπημένες μας.

Clinique, Marimekko for Clinique Pop Splash™  Lip Gloss + Hydration

Σχεδιασμένα από τον φιλανδικό οίκο μόδας Marimekko, με ζωντανά μοτίβα και χαρούμενες αποχρώσεις, τα νέα Limited edition Clinique Pop Splash™ συνδυάζουν το pop χρώμα με μια νότα ενυδάτωσης. Τα συστατικά περιποιούνται τα χείλη, τα βοηθούν να είναι πιο απαλά και τα φροντίζουν, ενώ παρέχουν άμεση και με διάρκεια ενυδάτωση για άνεση όλη την ημέρα.

Κορρές, Morello,Voluminous Lipgloss

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

Χείλη glossy αλλά όχι sticky, χείλη γεμάτα με πραγματικά πλούσιο, λαμπερό χρώμα. Το νέο Morello Voluminous Lipgloss από την Κορρές θα ζωντανέψει το χαμόγελο, χαρίζοντας απλόχερα mirror-effect ομοιόμορφο χρώμα και πιο έντονα χείλη, ενώ αυτά παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους, χωρίς να κολλάνε. Πιο λαμπερά, πιο λαχταριστά, πιο γεμάτα χείλη. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, δημιουργεί το εξαιρετικά πλούσιο χρώμα για την απόλυτα attention-grabbing λάμψη σε χείλη που αποκτούν ένα εντυπωσιακό εφέ όγκου.

Urban Decay, Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

 

Σούπερ λαμπερό, το ολοκαίνουριο Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss γλιστρά βελούδινα στα χείλη και εξασφαλίζει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας με άνετη αίσθηση, χωρίς να κολλάει. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και έλαιο δυόσμου, η ενυδατική σύνθεση της Urban Decay αφήνει τα χείλη απαλά και ζουμερά, ενώ έχει λαχταριστή γεύση βανίλιας-δυόσμου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την απόχρωση και το φινίρισμα που σου αρέσει.

Huda Beauty, Lip Strobe (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Μια συλλογή gloss για μεταλλιζέ ή ιριδίζον τελείωμα, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με διάφορους τρόπους, για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Είτε επιθυμείς μια απόχρωση με έντονη κάλυψη, όπως το μπρονζέ Foxy, είτε διάφανο, glitter αποτέλεσμα όπως με το Shameless, είτε την περλέ λάμψη του Angelic, τα χείλη σου θα λατρέψουν όλα τα χρώματα. Χάρη στο απλικατέρ υψηλής ακρίβειας σε σχήμα καρδιάς, η σύνθεση γλιστρά εύκολα στα χείλη, χωρίς να κολλάει δημιουργώντας μια πλούσια, ομοιόμορφη στρώση με μία μόνο κίνηση.

Και μην ξεχνάς, δεν υπάρχουν «πρέπει» στο νυφικό μακιγιάζ. Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις με το μεγάλο λαμπερό χαμόγελό σου. Εξάλλου, είναι η μέρα σου.