ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτό είναι το νέο trend στο μανικιούρ που κυκλοφορεί στο Instagram. Απορούμε

Το έχουμε ξαναπεί: Κάθε μέρα είναι μία νέα μέρα για τον beauty κόσμο του Instagram. Και δεν είναι μόνο οι νέοι influencers που θέλουν το follow σου, είναι τα trends που που ξεπροβάλλουν πιο γρήγορα και από τη σκιά σου, πιο αναπάντεχα και από το ίδιο σου το είναι. Πάρε για παράδειγμα το τελευταίο trend για τα νύχια που ειδαμε να κά νει την εμφάνισή του στο Instagram. Όχι, δεν αφορά ούτε κάποια συγκεκριμένη απόχρωση, ούτε κάποιο nail art (βλέπε #marblenails) αλλά ένα ιδιαίτερο σχήμα νυχιών.

Έτσι, μετά το αμυγδαλωτό σχήμα, τα τετράγωνα, τα οβάλ, τα stiletto και ballerina nails και τα squoval (aka τετράγωνα με στρογγυλεμένες άκρες), τα «lipstick nails» είναι το τελευταίο nail trend που αφορά το σχήμα των νυχιών.

 

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά τους, τα «lipstick nails» μιμούνται το σχήμα του κραγιόν, μιας και η μία άκρη των νυχιών έχει μια κλίση προς τη μία πλευρά, σχηματίζοντας στην ουσία μία διαγώνιο, που θυμίζει την άκρη των κραγιόν.

 

Δημιουργός των «lipstick nails»,  η διάσημη nail guru, Park Eunkyung που κρύβεται πίσω από το δημοφιλή και έναν από τους πιο ευφάνταστους Insta-nail λογαριασμούς,  @nail_unistella. Εκεί βρήκαμε εξάλλου και τα περισσότερα posts με το συγκεκριμένο σχήμα.

 

«Ήμουν σε μία φωτογράφιση για την καμπάνια γυαλιών ηλίου YSL και μου τράβηξαν την προσοχή οι cat eye σκελετοί γυαλιών. Σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα σχήμα στα νύχια, όπως τα  cat-eye γυαλιά ηλίου. Τελικά, αποδείχθηκε πως έμοιαζε περισσότερο με το σχήμα ενός κραγιόν. Πραγματικά, αγάπησα τις λεπτομέρειες που έδωσε στο μανικιούρ μου» είπε χαρακτηριστικά η nail guru στο Refinery 29.

 

Ιδιαίτερο, εναλλακτικό, κακόγουστο,  φουτουριστικό, εγώ αν με ρωτάς μια φορά δεν θα το έκανα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE