ΚΟΥΡΕΜΑ

Αυτό είναι το επόμενο hair trend που θα θες να δοκιμάσεις

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι celebrities είναι αυτές που υιοθετούν από τους πρώτους τα trends που βλέπεις στα catwalks. Αν και έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ, έχουν πάντα τον τρόπο να το προσαρμόζουν με βάση τις τάσεις και να παρουσιάζουν το δικό τους αποτέλεσμα.

Ξέρεις ήδη ότι το bob είναι για ακόμα μία σεζόν ένα από τα πιο IT haircuts. Οι περισσότερες celebrities το έχουν δοκιμάσει και κάποιες φαίνεται να το απολαμβάνουν. Η νέα προσθήκη σε αυτό το hairlook, που μάλλον θα σε απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα, έχει να κάνει με το χρώμα και πιο συγκεκριμένα με τη ρίζα, το μόνιμο πρόβλημα για εσένα που βάφεις τα μαλλιά σου.

Αν μέχρι σήμερα, λοιπόν, έτρεχες στο κομμωτήριο για να κάνεις ρίζα, η Olivia Wilde, η Diane Kruger και η Kate Mara θα σε καθησυχάσουν. Πρόκειται για 3 celebrities που έχουν λανσάρει το νέο hair trend για το οποίο σου μίλησα στην αρχή. Και οι 3 έχουν ένα υπέροχο κοντό καρέ σε αποχρώσεις του ξανθού και έχουν αφήσει τη ρίζα τους στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Μάλλον, μιλάμε για μια νέα εποχή στο hair coloring ή απλά ένα νέο trend που μπορεί να σου λύσει τα χέρια!

Olivia Wilde

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Η Olivia Wilde έχει κάνει ένα φοβερό platinum χρώμα και έχει αφήσει τη ρίζα της να κάνει αντίθεση σε ένα super cool καρέ.

Diane Kruger

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

Με ένα sexy side-part hairlook, η Diane Kruger δίνει τη δική της εκδοχή για το ξανθό bob hair.

Kate Mara

A post shared by Kate Mara (@katemaraa) on

Η γλυκιά Kate Mara με ένα wavy καρέ και ελαφρώς σκούρες ρίζες που κάνουν μία ήπια αντίθεση με το ξανθό των μαλλιών της.