ΚΟΥΡΕΜΑ

Αυτό είναι τελικά το κούρεμα που θέλαμε να δούμε στη Μαίρη Συνατσάκη

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε σήμερα και για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία είναι πια και επίσημα μέλος της παρέας του ''Ξαναδέστε τους' και συμπληρώνει το γνώριμο από τα παλιά δίδυμο.

Η εμφάνισή της ήταν ξεκάθαρα ανανεωμένη αν και η Μαίρη είχε προλάβει να μας ενημερώσει για την αλλαγή που άλλαξε όλο το look της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν και ήμασταν προετοιμασμένοι να τη δούμε αλλαγμένη, η τηλεοπτική εμφάνισή της μας έπεισε ότι το καρέ είναι αναμφίβολα του κούρεμα που της ταιριάζει. Μας είχε συνηθίσει σε αλλαγές χρώματος και μάλιστα τολμηρές αλλά αυτή τη φορά άλλαξε κούρεμα και μας ενθουσίασε.

A photo posted by mairiboo (@mairiboo) on

 

Το σημερινό hairstyle είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και αν έχεις κι εσύ ένα μακρύ καρέ σαν της Συνατσάκη, τότε αυτό το χτένισμα με τις ανάλαφρες μπούκλες πρέπει να είναι το επόμενό σου. 

 

Έτσι, η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε στους fans της το νέο της κούρεμα σχολιάζοντας: ”Καμιά φορά χρειάζεται να σπάσεις την εικόνα με την οποία σε έχουν συνηθίσει όλοι.. Κι εσύ τον εαυτό σου.. Έχουν πολύ πλάκα οι αλλαγές και μια κάποια απελευθέρωση…”

A photo posted by mairiboo (@mairiboo) on