ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή η γυναίκα έχει τα πιο μαγικά μαλλιά του κόσμου

Μπορεί η μόδα και τα ρούχα να είναι ένας τρόπος να δείξεις το στιλ σου, αλλά τα μαλλιά είναι το ίδιο σημαντικά. Η Trisha Reibelt ή αλλιώς treelocks είναι μία πραγματική Rapunzel. Όχι μόνο έχει εκπληκτικά μακριά μαλλιά αλλά συνήθως είναι και βαμμένα στα πιο έντονα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η γυναίκα από το North Queensland της Αυστραλίας είναι 31 χρονών και μακραίνει τα μαλλιά της από το 2004 που κουρεύτηκε τελευταία φορά μέχρι τους ώμους. Προς μεγάλη μας έκπληξη, τα μαλλιά της Trisha είναι εντελώς φυσικά, χωρίς ίχνος extensions και έχουν μήκος περίπου 1,2 μέτρα. Λίγο πιο πάνω από το έδαφος δηλαδή, αφού η ίδια έχει ύψος γύρω στο 1,53.

Παρ’ όλα αυτά, η Trisha κουρεύει ελάχιστα την μακριά της χαίτη μια στο τόσο. Και συνήθως αφήνεται στα χέρια της hair stylist, Rebecca Taylor, με την οποία είχει συνεργαστεί και στο Melbourne Hair Expo όπου και έκοψε τα μαλλιά της περίπου 30 εκατοστά, πράγμα που δήλωσε πως έχει βοηθήσει στην πρωινή της ρουτίνα και έτσι κοιμάται λίγα περισσότερα λεπτά κάθε μέρα.

Όσο για το πώς καταφέρνει να κάνει ντεκαπάζ και να βάφει τα μαλλία της τόσο συχνά χωρίς να της πέφτουν; Δεν χρησιμοποιεί ποτέ σίδερο μαλλιών ή πιστολάκι, λούζει τα μαλλιά της μία φορά την εβδομάδα με σαμπουάν χωρίς σιλικόνη και μαλακτική και τέλος κάνει ένα ελαφρύ πέρασμα με ξύδι. Όταν τα χρώματα ξεθωριάζουν, λούζει τα μαλλιά της με γάλα καρύδας για να τα ενυδατώσει. Και φυσικά, κόβει την ψαλίδα όποτε εμφανίζεται.

Κράτα αυτές τις συμβουλές κατά νου, όσο ρίχνεις μια ματιά στις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Trisha, παρακάτω.