ΑΡΩΜΑ

Άρωμα: Τα 3 πιο βασικά tips για να διαρκεί όλη μέρα (ακόμη και μέσα στο σπίτι)

Επανάληψη στα βασικά: Το άρωμα είναι κάτι προσωπικό. Υπάρχουν γυναίκες που φορούν το ίδιο- αυτό το ένα άρωμα- εδώ και χρόνιαααα κι άλλες που τους αρέσει να δοκιμάζουν διαφορετικές αρωματικές εσάνς, ανά περίοδο.

 

Σε κάθε περίπτωση- εννοώ σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις- θα συμφωνήσεις μαζί μου πως ένα άρωμα αρκεί να σου φτιάξει τη διάθεση όπου κι αν βρίσκεσαι ανεξάρτητα από κάθε ώρα και στιγμή. Ακόμη κι αν μένουμε σπίτι και είμαστε ακόμη σε καραντίνα. Κι αν έχεις καταλήξει στο αγαπημένο σου άρωμα αυτή την περίοδο, τότε σίγουρα, αυτά είναι τα τρία βασικά tips για να διαρκεί το άρωμά σου όλη μέρα (ακόμη και μέσα στο σπίτι).

1. Το μυστικό «κρύβεται» στην ενυδάτωση

Τα αρώματα διαρκούν περισσότερο όταν εφαρμόζονται σε πολύ καλά ενυδατωμένες επιδερμίδες, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προετοιμάσεις και να ενυδατώσεις καλά την επιδερμίδα σου πριν ψεκάσεις με το άρωμά σου. Απλά, βεβαιώσου πως α) η ενυδατική λοσιόν που θα χρησιμοποιήσεις δεν θα έχεις έντονη μυρωδιά, ώστε να «επισκιάσει»/ αλλοιώσει/ αλλάξει αυτή του αρώματός σου και β) δεν τσιγκουνεύεσαι την ποσότητα.

2. Ψέκασε το άρωμά σου στα «σωστά» σημεία

Ψέκασε με το άρωμά σου τα σημεία παλμών, ώστε η μυρωδιά του να διαρκεί περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, εφάρμοσέ το στους καρπούς, τους αγκώνες, το λαιμό, το ντεκολτέ, πίσω από τα αυτιά, ακόμη και πίσω από τα γόνατά σου/ στις γάμπες σου. Τα σημεία αυτά έχουν περισσότερη θερμότητα, βοηθώντας το άρωμα να διαρκεί περισσότερο.

3. Το κόλπο με τη βαζελίνη

Όπως ξαναείπα, το άρωμα διαρκεί πολύ περισσότερο αν το εφαρμόσεις σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Εκτός από την ενυδατική σου, ένα εύκολο και γρήγορο κόλπο είναι να απλώσεις μία μικρή ποσότητα βαζελίνης στα σημεία παλμών (δες παραπάνω) και στη συνέχεια να ψεκάσεις με το άρωμά σου.