ΣΩΜΑ

Αποτρίχωση στο σπίτι: Η τέλεια μέθοδος για βελούδινο δέρμα εύκολα και γρήγορα

«Πάντα υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουμε το σπίτι, μαζί!»  και αν μη τι άλλο, όσο διάστημα #μείναμεσπίτι εκτός από το γεγονός πως επανεκτιμήσαμε εκείνα που θεωρούσαμε δεδομένα (από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα), εκμεταλλευτήκαμε το χρόνο να περιποιηθούμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας. Να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας, τα μαλλιά μας, να ανακαλύψουμε και να πειραματιστούμε με νέα beauty tools.

Εκτός λοιπόν, από το jade roller και το gua sha, επόμενο αγαπημένο «beauty tool», στην ιεροτελεστία της εβδομαδιαίας ρουτίνας μας ήταν σίγουρα και η Satinelle Prestige. Όπου Satinelle Prestige σημείωσε την πιο γρήγορη (κυριολεκτικά) αποτριχωτική μηχανή της αγοράς από τη Philips.

Κι ενώ για τα δύο πρώτα (jade roller και gua sha) έχουμε μιλήσει πολλές φορές από αυτή εδώ τη στήλη, ήρθε η ώρα να σταθούμε λίγο παραπάνω στο κεφάλαιο αποτρίχωση. Γιατί είναι καλοκαίρι, γιατί τα πόδια μας εκτίθενται δημόσια και γιατί θέλουμε η επιδερμίδα μας να είναι απαλή σαν μετάξι. Κι αν ψάχνεις το μυστικό για γρήγορη αποτρίχωση ακόμη και στις πιο λεπτές τρίχες, τσέκαρε τη Satinelle Prestige της Philips Beauty .

Γιατί η Satinelle Prestige είναι η απόλυτη αποτριχωτική μηχανή;

Χάρη στην πλατιά κεφαλή της, καλύπτει περισσότερο δέρμα σε κάθε εφαρμογή για ταχύτερη αφαίρεση των τριχών, ενώ είναι κατασκευασμένη από ανάγλυφη κεραμική επιφάνεια με αποτέλεσμα να αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες (ακόμη και εκείνες που είναι 4x πιο κοντές από εκείνες που αφαιρούνται με κερί). Παράλληλα, έχει τη μεγαλύτερη ταχύτητα περιστροφής δίσκου από ποτέ για γρηγορότερη αποτρίχωση, ενώ η αντιολισθητική λαβή της την καθιστά ιδανική για χρήση με νερό, για άνετη και απαλή εμπειρία στο ντους ή το μπάνιο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ασύρματα για βέλτιστη άνεση.

Έπειτα, το Opti-light βοηθά να βλέπεις και να αφαιρείς ακόμη και τις πιο δύσκολες τρίχες, ενώ είναι κατάλληλη να τη χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο και το σώμα, ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως οι μασχάλες και η γραμμή του μπικίνι.

Διαθέτει 4 λειτουργίες περιποίησης σώματος και 8 διαφορετικά εξαρτήματα, μεταξύ των οποίων μία κεφαλή για μασάζ στο σώμα που προσφέρει χαλάρωση κάνοντας παράλληλα την αποτρίχωση πιο ανώδυνη, αλλά και βούρτσα απολέπισης σώματος για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και προλάβεις τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα.

Τέλος, μπορείς εύκολα να κατευθύνεις την εργονομική λαβή σε σχήμα S, για μέγιστο έλεγχο και καλύτερη προσέγγιση με φυσικές κινήσεις ακριβείας, σε ολόκληρο το σώμα σου, ακόμη και μέσα στο μπάνιο.

Τι λες για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης στο σπίτι;