ΜΑΛΛΙΑ

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τη ξηρότητα των μαλλιών

Ποια δεν θέλει απαλά μαλλιά που λάμπουν; Αυτά που έχουν μία φυσική κίνηση και όψη που σε κάνει να θες να τα αγγίξεις; Νομίζω, αυτό είναι το ζητούμενο και η σκέψη σου κάθε φορά που σκέφτεσαι ποιο θα είναι το επόμενο σαμπουάν σου. Ειδικά αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, γεγονός που μπορεί κάλλιστα να επηρεαστεί από τον καιρό ή και την ταλαιπωρία από το styling ή τη βαφή, η ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Πρέπει λοιπόν, το σαμπουάν αλλά και το conditioner ή κρέμα μαλλιών που θα επιλέξεις να έχουν έντονα ενυδατικά στοιχεία που όχι μόνο θα ενυδατώσουν την τρίχα αλλά θα την αναζωογονήσουν, επαναφέροντας την φυσική της λάμψη και απαλότητα. Γι’ αυτό, τώρα που ο καιρός έχει αρχίσει και γίνεται πιο ψυχρός και τα μαλλιά σου θα αρχίσουν να ζητάνε ένα boost ενυδάτωσης, δοκίμασε το Elvive Extraordinary Oil με έλαιο καρύδας από τη L’Oréal Paris. Ο συνδυασμός του σαμπουάν με την μάσκα πολλαπλών χρήσεων είναι αυτό που έχουν ανάγκη τα μαλλιά σου για να υποδεχθούν το χειμώνα γεμάτα ζωντάνια.

 

Το έλαιο καρύδας, όπως ακριβώς είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την επιδερμίδα σου, έτσι και στα μαλλιά σου προσφέρει μία μοναδική φροντίδα που βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας χωρίς να τη βαραίνει. Θρέφει την τρίχα ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει και το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως στα μαλλιά σου.

Από την πρώτη κιόλας χρήση του Elvive Extraordinary Oil με έλαιο καρύδας θα νιώσεις τα μαλλιά σου πιο απαλά στην αφή, θα είναι πιο εύκολο το ξεμπέρδεμα και αυτό που εγώ απολαμβάνω αρκετά είναι η διακριτική αλλά όχι απαρατήρητη μυρωδιά που αφήνει η καρύδα.