ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Αντηλιακή προστασία και φυσικό μαύρισμα: Μπορείς να έχεις και τα δύο

Και ποια δεν θα ήθελε να αποκτήσει η επιδερμίδα της ένα υπέροχο, φυσικό μαύρισμα; Από την άλλη, ξέρουμε πολύ καλά πως η έντονη υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να βλάψει σοβαρά την επιδερμίδα μας. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να την προστατεύουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ακόμη κι όταν καθόμαστε στη σκιά. Πώς θα τα καταφέρουμε;

Για πρώτη φορά αντηλιακή προστασία, φυσικό μαύρισμα που διαρκεί και πρωτοποριακή τεχνολογία κατά των λεκέδων από αντηλιακό στα καλοκαιρινά μας ρούχα, συνδυάζονται στη νέα σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze.

A post shared by NIVEA Greece (@niveagreece) on

 

Η εξελιγμένη σύνθεση με αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB (μπορείς να διαλέξεις δείκτη αντηλιακής προστασίας 20, 30 και 50), δρα άμεσα, κατευθείαν μετά την εφαρμογή, προστατεύοντας  αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα γλυκόριζας που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία παραγωγής μελανίνης. Χάρη σε αυτή τη φυσική διαδικασία των κυττάρων, αποκτούμε ένα χρυσαφένιο, ομοιόμορφο μαύρισμα διαρκείας, χωρίς καθόλου χρωστικές ουσίες. Επιπλέον, χάρη στο εκχύλισμα προμελανίνης  ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας – χωρίς self-tanner συστατικά!

A post shared by NIVEA Greece (@niveagreece) on

Αποτέλεσμα; Η προστασία που χρειάζεσαι και το μαύρισμα που θέλεις στην πιο πλήρη σειρά του φετινού καλοκαιριού για όλες τις ανάγκες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα στα: NIVEA SUN Protect & Bronze Trigger Spray (αντηλιακό γαλάκτωμα σε πρακτική συσκευασία για 2), το NIVEA SUN Protect & Bronze Oil Spray (αντηλιακό λάδι σε μορφή spray) και το NIVEA SUN Protect & Bronze Lotion (γαλάκτωμα βαθιάς ενυδάτωσης).