ΜΑΛΛΙΑ

4 ανοιξιάτικες πλεξούδες που θέλουμε να αντιγράψουμε κατευθείαν από τις πασαρέλες

Imaxtree Imaxtree

Με lockdown και χωρίς, ανοιχτά ή κλειστά καταστήματα, επιστροφή στην όποια «κανονικότητα», αλλά- σε κάθε περίπτωση- με αισιόδοξη διάθεση, η άνοιξη είναι (ακόμη) εδώ.

Είναι εδώ και μας προ(σ)καλεί να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας και πιο συγκεκριμένα με το χτένισμά μας. Κι αν ψάχνεις μεταξύ άλλων, γι’ αυτό το hairstyling που είναι πάντα στην μόδα και μπορεί να συνδυαστεί με τις πιο χαλαρές, μέχρι και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, όλες τις ώρες της ημέρας (και της νύχτας), δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να κάνεις στα μαλλιά σου μία πλεξούδα.

Είτε προτιμάς μία πιο απλή, είτε μία πιο περίτεχνη, είτε λατρεύεις την πιο αυστηρή, είτε την πιο ατημέλητη εκδοχή της, ακόμη και αν τη συνδυάσεις με αρκετά αξεσουάρ μαλλιών, όπως τσιμπιδάκια, hair clips, σκουφάκια, scrunchies, κορδέλες, καπέλα, ήρθε η στιγμή να τη δοκιμάσεις στα μαλλιά σου.

Κι αν η θεωρία δεν σε πείθει, εμείς σου δίνουμε το τέλειο #hairinspo από τις περσινές πασαρέλες. 4 πλεξούδες ιδανικές για κάθε ανοιξιάτικη περίσταση. Take a look!

Η «αναβαθμισμένη» γαλλική συνδυασμένη με εντυπωσιακά hair clips

Imaxtree / Imaxtree

Την είδαμε στο show του οίκου: Simone Rocha

Ψηλό sleek ponytail συνδυασμένο με πλεξούδα

Imaxtree / Imaxtree

Την είδαμε στο show του οίκου: Mark Fast

Χαμηλό ultra sleek ponytail

Imaxtree

Την είδαμε στο show του οίκου: Self-Portrait

Τα πλεξουδάκια επέστρεψαν στην πιο stylish version τους

Imaxtree / Imaxtree

Την είδαμε στο show του οίκου: Dior