ΠΡΟΣΩΠΟ

Αναζωογόνησε την επιδερμίδα σου σε 3 βήματα με την αντιγηραντική σειρά της NIVEA

Η ηλικία είναι πραγματικά ένας απλός αριθμός και η γήρανση αποτελεί μια φυσιολογική βιολογική διαδικασία. Κάθε χρόνος που περνάει μπορεί να φέρνει αλλαγές και να αφήνει τα σημάδια του (μικρά και μεγάλα) στη ζωή και την επιδερμίδα μας (το περίγραμμα του προσώπου χάνει τη συμμετρία του και χαλαρώνει, οι ρυτίδες να γίνονται πιο βαθιές, το βλέμμα δείχνει πιο κουρασμένο κλπ), αλλά παράλληλα, αυτό από μόνο του είναι ένα είδος πρόκλησης για κάθε γυναίκα. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει μια «επανεκκίνηση» και να ανανεώσει τον εαυτό της, από μέσα προς τα έξω, από την πιο απλή συνήθεια μέχρι τη beauty ρουτίνα της.

Οι ειδικοί της NIVEA, βασισμένοι στην επιστήμη της επιδερμίδας και με βαθιά κατανόηση των διαδικασιών της για την επανενεργοποίηση των κυττάρων της, κατάφεραν να αναπτύξουν μια επιστημονικά προηγμένη σύνθεση- σειρά, την NIVEA Cellular Expert Lift, που περιέχει το ισχυρό μείγμα δύο τύπων υαλουρονικού οξέος και το ενεργό συστατικό bakuchiol, με αποτέλεσμα τα κύτταρα της ίδιας της επιδερμίδας να συμπεριφέρονται σαν νεότερα.

Να πω σ’ αυτό το σημείο πως οι δύο τύποι υαλουρονικού οξέος προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, βοηθώντας ορατά στην μείωση των ρυτίδων, ενώ, το καθαρό bakuchiol αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις περιποίησης της επιδερμίδας έχοντας ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιγηραντική δράση, που σε αντίθεση με τη ρετινόλη, είναι ασφαλές για όλους τους τύπους και τόνους επιδερμίδας.

Η ανανεωμένη σύνθεση της NIVEA Cellular Expert Lift είναι εμπλουτισμένη με ένα συνδυασμό ισχυρών αντιγηραντικών δραστικών που δρουν βαθιά σε κυτταρικό επίπεδο, για μια πιο όμορφη και νεανική επιδερμίδα, αποτελώντας στην ουσία, την επόμενη γενιά της αντιγηραντικής φροντίδας.

Τρία βήματα αρκούν για μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης που έχει σχεδιαστεί για να ανορθώνει το περιγράμμα του προσώπου, να αποκαθιστά τη δομή της επιδερμίδας και να μειώνει, ακόμη, και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Ξεκινάμε;

Step #1: Κρέμα Ημέρας

Η κρέμα ημέρας είναι αυτό το step που ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα. Εξίσου σημαντικό βέβαια, είναι να επιλέξεις την ενυδατική- με βάση τα συστατικά της- που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. Η Κρέμα Ημέρας Cellular Expert Lift με SPF30 επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα, τη θρέφει αφήνοντάς την εμφανώς πιο σφριγηλή.Το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά. Οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται εμφανώς και με τον καιρό, η όψη της επιδερμίδας δείχνει πιο ομοιόμορφη και εμφανώς βελτιωμένη. Παράλληλα, ο επιδερμικός φραγμός ενισχύεται, αποτελώντας μία «ασπίδα προστασίας» απέναντι στο χρόνο.

Step #2: Κρέμα Νύχτας

Τη νύχτα η επιδερμίδα μας «δουλεύει» σκληρά για να ανανεώσει τα κύτταρα και να επιδιορθώσει τις όποιες φθορές έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας (από την έκθεση στον ήλιο κλπ). Γι αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό, εκτός από τον καλό καθαρισμό, να απλώνεις μία κρέμα νύχτας με δραστικά συστατικά, που θα αφήσει την επιδερμίδα πιο ξεκούραστη, λαμπερή και με εμφανώς πιο νεανική όψη. Η Κρέμα Ημέρας Cellular Expert Lift μειώνει ορατά την όψη των ρυτίδων, αφήνοντας την επιδερμίδα εμφανώς πιο λεία και ελαστική. Το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά και η συνολική όψη της επιδερμίδας είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Step #3: Mask Time!

Ώρα για extra pampering και φροντίδα! Βάλε στην εβδομαδιαία ρουτίνα σου να κάνεις μία μάσκα προσώπου, όπως η υφασμάτινη μάσκα προσώπου (sheet mask) της Cellular Expert Lift, που αναδιαμορφώνει το περίγραμμα, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και λειαίνει την επιδερμίδα.