ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν θέλεις να μάθεις τα μυστικά του μακιγιάζ της Rihanna, υπάρχει το Fenty Beauty University

Invision/AP Evan Agostini

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Rihanna μάς έχει εντυπωσιάσει με ένα μακιγιάζ της. Με τη λαμπερή βάση στην επιδερμίδα της, το υπέροχο μακιγιάζ στα μάτια της και τα bold κραγιόν της. Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις τα πάντα γύρω από το λαμπερό makeup της, το Fenty Beauty University είναι ο απόλυτος προορισμός για virtual μαθήματα μακιγιάζ -και μέσω Instagram.

H Rihanna έχει άψογη σχέση με το μακιγιάζ (τα επιτυχημένα της brands Fenty Beauty και Fenty Skin είναι ένας καλός τρόπος να το εξωτερικεύσει) και ειδικά στα tips γύρω από αυτό. Για αυτό και η δημιουργία ενός virtual «πανεπιστημίου» ομορφιάς δεν ήταν κάτι ξένο για εκείνη, αφού μοιράζεται συχνά τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και συμβουλές μακιγιάζ. Και αυτή τη φορά επιστράτευσε τους καλύτερους.

Το Fenty Beauty University είναι μία σειρά virtual μαθημάτων μακιγιάζ (ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου) που δίνει την ευκαιρία σε όσες το θέλουν να μάθουν μερικά από τα μυστικά πίσω από τα πιο αγαπημένα μακιγιάζ της Rihanna.

H Rihanna δημιούργησε «πανεπιστήμιο ομορφιάς» με tips για το μακιγιάζ

Τα μαθήματα χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες στο διάστημα των 3 εβδομάδων. Η πρώτη εστίασε στη λαμπερή βάση και είχε τίτλο “Covering all the Bases”, η δεύτερη στα iconic μακιγιάζ ματιών “All Eyez on Me” και η τρίτη στο bold κραγιόν “Perfecting Your Pout”. Τα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας έγιναν από τη makeup artist των διασήμων, Priscilla Ono. Και στο βίντεο θα δεις μερικά πολύ έξυπνα tricks που θα σε βοηθήσουν την επόμενη φορά που θα απλώσεις τη βάση σου.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες καλύπτονται στον official λογαριασμό του Fenty Beauty. Στα highlights των stories θα δεις makeup experts από όλον τον κόσμο να μοιράζονται τα tips τους. Φυσικά όλοι με προϊόντα Fenty Beauty.

Για την επιδερμίδα, το μακιγιάζ ματιών και χειλιών -όπως ακριβώς χωρίστηκαν οι κατηγορίες του Fenty Beauty University.

Τα μαθήματα είναι με τη μορφή tutorials με οδηγίες και tips από τους makeup experts. Και μπορείς να ανατρέξεις εκεί κάθε φορά που χρειάζεσαι ένα beauty μυστικό με την υπογραφή της Rihanna.