ΜΑΛΛΙΑ

Αν σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά τότε αυτό είναι το ιδανικό χρώμα

To πεδίο του hair coloring έχει πια εξελιχθεί σε επιστήμη, με ένα σωρό τεχνικές να έχουν εφευρεθεί και πολλές αποχρώσεις να συμπληρώνουν τις ήδη υπάρχουσες, ικανοποιώντας έτσι ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Οι haircolortists δεν σταματούν να ανακαλύπτουν χρώματα, να συνδυάζουν και να καταλήγουν σε trends που εξαπλώνονται. Η τάση που είναι κυρίαρχη τελευταία θέλει το χρώμα να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται και πάνω σε αυτό υπάρχουν διαθέσιμες ένα σωρό τεχνικές και προτάσεις, με το balayage να είναι ήδη αγαπημένο πολλών γυναικών.

Ωστόσο, μία ακόμα τάση που ίσως να έχεις παρατηρήσει έρχεται να δώσει ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά, προσθέτοντας λάμψη. Το ”bronzing” μετά το μακιγιάζ, περνάει και στο haircolor και είναι αυτό που χρειάζεσαι αν σκέφτεσαι να βάψεις για πρώτη φορά τα μαλλιά σου, όπως εγώ. Αν δεν αποφασίζεις εύκολα να περάσεις μία βαφή και να αλλάξεις εξ’ ολοκλήρου το χρώμα των μαλλιών σου, είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή, εδώ σου έχω τον σωστό τρόπο.

Δεν είναι καμία εξαιρετικά δύσκολη τεχνική και έχει να κάνει με το φυσικό χρώμα των μαλλιών αλλά και τον τόνο της επιδερμίδας σου. Μαζί με τον κομμωτή σου, λοιπόν, θα αποφασίσετε πού θέλετε να δώσετε φως και πόσο και θα προχωρήσετε, ανοίγοντας ή σκουραίνοντας τα σημεία. Αν είσαι μελαχρινή για παράδειγμα, ίσως χρειάζεσαι λίγο φως στο στεφάνι ή μπορεί να θες να ανοίξεις τις άκρες σου, ενώ αν είσαι ξανθιά ίσως χρειάζεσαι λίγο σκούρες ρίζες.

Βronze πινελιές κατά τόπους που θα ανανεώσουν το χρώμα των μαλλιών σου. Αυτός είναι ένας τρόπος όχι μόνο για να το πάρεις απόφαση αν ακόμα δεν έχεις μυηθεί στο hair coloring, αλλά και για να επαναφέρεις με ήπιο τρόπο τα βαμμένα σου μαλλιά σε ένα natural αποτέλεσμα.

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Η Olivia Palermo μετακινείται από το καστανό στο ξανθό, χωρίς ποτέ να χάνει το φως από το πρόσωπό της.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Δες πόσο απαλά σκουραίνει το φωτεινό ξανθό της Rosie Huntington στις άκρες.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Η Jessica Alba έχει bonze πινελιές στα μαλλιά της, κάνοντας το γλυκό καστανό των μαλλιών της πολύ φωτεινό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage