ΝΥΧΙΑ

Αν ψάχνεις ένα πραγματικά cool σχέδιο για το καλοκαιρινό πεντικιούρ, μόλις το βρήκες

Instagram/thehangedit/

Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές έχει ξεκινήσει επίσημα και ανάμεσα στην τακτοποίηση και τον προγραμματισμό όλων των άλλων πραγμάτων (βαλίτσες, ρούχα, καλοκαιρινό νεσεσέρ κλπ) ενδεχομένως να είναι και το beauty ραντεβού σου για το καλοκαιρινό πεντικιούρ σου. Γιατί, αν κάποια εποχή σε «προκαλεί» να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις κάτι πιο χαριτωμένο και cool- αν θέλεις- στα άκρα των ποδιών σου, αυτή είναι ξεκάθαρα το καλοκαίρι!

 

 

Κι αν το έχεις πάρει απόφαση ή έστω δεν βλέπεις αρνητικά το να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο πεντικιούρ σου φέτος το καλοκαίρι, αλλά σου λείπει το #nailinspo, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την έμπνευση που ζητάς, χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις με τις ώρες σε Instagram και Pinterest.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα πιο cool σχέδια που έχουμε ήδη αποθηκεύσει στο κινητό μας σε περίπτωση που θέλεις να ξεφύγεις από την κλασική μονοχρωμία. Και μην ξεχνάς α) πως το πεντικιούρ δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο βάψιμο των νυχιών, αλλά να περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών (φτέρνες, πετσάκια κλπ) και β) καλό είναι να φροντίζεις να διατηρείς σχετικά κοντό το μήκος των νυχιών σου για λόγους υγιεινής.

Extra Info: Μην ξεχνάς κάθε Δευτέρα το ραντεβού μας για το #ManiMonday της εβδομάδας!

7 cool σχέδια για το καλοκαιρινό πεντικιούρ σου

Brownie nails με 2-3 τουλάχιστον αποχρώσεις του καφέ

Pedicure Mix & Match

Το λευκό είναι κανόνας το καλοκαίρι. Τι θα έλεγες να «σπάσεις» τη λευκή μονοχρωμία;

Two-Toned Pedi? Yes please!

Daisy Nail Art: Το αγαπάμε εκτός από το μανικιούρ και στο πεντικιούρ μας

Marble εφέ και στο πεντικιούρ σου, αν αυτό είναι κάτι που σ’ αρέσει και θέλεις

Λίγο tropical print είναι ό,τι πρέπει για καλοκαίρι

Ποιο σχέδιο σου αρέσει περισσότερο;