ΜΑΛΛΙΑ

Αν πιάνεις συνέχεια τα μαλλιά σου κοτσίδα, αυτό είναι το χτένισμα που μπορείς να αντιγράψεις από τα φετινά Critics’ Choice Awards

Myriam Santos via Getty Images/Ideal Image

Αν συμφωνείς μαζί μου πως η κοτσίδα- aka το ponytail- είναι το πιο εύκολο, πρακτικό και βολικό χτένισμα της γης, τότε, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε εσένα και φυσικά σε κάθε ponytail girl!

 

 

Εκτός όμως, από πολύ πρακτικό χτένισμα, η κοτσίδα μπορεί να είναι και στιλάτο. Όχι, δεν χρειάζεται να πας στο κομμωτήριο (πόσο μάλλον τώρα που είναι κλειστά) ή να ψάξεις στα fashion shows μεγάλων οίκων, στο Pinterest ή στο Instagram. Οι εμφανίσεις των διάσημων κυριών στα βραβεία μπορούν να αποτελέσουν ένα πρώτης τάξεως #beauty inspo.  Όπου βραβεία, σημείωσε τα Critics’ Choice Awards 2021 που πραγματοποιήθηκαν στην Καλιφόρνια.

Εκεί, μεταξύ άλλων λαμπερών εμφανίσεων, ως κορίτσι που λατρεύω τα ponytails, δεν θα μπορούσα να μην ξεχωρίσω το χτένισμα της Andra Day.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε για το Zoom call των Critics’ Choice Awards 2021 μία ombré strapless Prada ολόσωμη φόρμα, ενώ αν κάτι κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον μας, αυτό ήταν το old Hollywood glam wavy ponytail της.

Το old Hollywood glam wavy ponytail της Andra Day

Αντί να φέρει όλα τα μαλλιά της πίσω ή να επιλέξει μία βαθιά χωρίστρα για τη μέση, η Andra έκανε μία πλαϊνή χωρίστρα, φέρνοντας όλα τα μαλλιά της από τη μία πλευρά. Εκεί, με το ψαλίδι δημιούργησε στο πάνω μέρος των μαλλιών της ένα wavy εφέ, ενώ έπιασε το υπόλοιπο μέρος σε ένα χαμηλό sleek ponytail με γυρισμένες άκρες, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο να εντυπωσιακά Chopard σκουλαρίκια της. Μία σικάτη και glam επιλογή.

ponytails Critics Choice Awards 2021 Myriam Santos via Getty Images/Ideal Image

Πώς σου φαίνεται το wavy ponytail της Andra Day; Πάντως στη δική μου λίστα με τα #wannado χτενίσματα μπήκε ήδη.