ΜΑΛΛΙΑ

Αν γνώριζες όσα γνωρίζει η Εβελίνα Παπούλια, δεν θα έκανες ποτέ ξανά αυτό το λάθος στα βαμμένα μαλλιά σου

Αυτοπεποίθηση, έντονη προσωπικότητα, δυναμισμός, γυμνασμένο σώμα, ζεστό χαμόγελο, αλλά και υπέροχα σγουρά μαλλιά: Μερικά από τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό μας -στο δικό μου σίγουρα- κάθε φορά που αναφερόμαστε στην Εβελίνα Παπούλια. Μία γυναίκα, που δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της, που την έχουμε δει να πειραματίζεται με όλα τα μήκη και τις αποχρώσεις στα μαλλιά της- από πολύ κοντό αγορίστικο έως  αρκετά μακρύ και από ξανθές έως φλογερές κόκκινες αποχρώσεις, που ξέρει παρόλα αυτά να υποστηρίζει με την πολύπλευρη προσωπικότητά της κάθε νέο της look σε σημείο που να θέλουμε να το αντιγράψουμε. Μία γυναίκα που ξέρει να φροντίζει τα μαλλιά της και να επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα γι αυτά.

Και αν γνωρίζαμε όσα γνωρίζει εκείνη, οι ερωτήσεις «ποια βαφή χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου στα μαλλιά σου, ποια μάρκα, ποια απόχρωση, κλπ», δεν θα μας έφερναν ποτέ ξανά σε αμηχανία γιατί δεν θα ξέραμε τι να απαντήσουμε. Γιατί αν γνωρίζαμε όσα γνωρίζει εκείνη, θα επιλέγαμε στο κομμωτήριο τη νέα καινοτομία της Wella Professionals στην κατηγορία του χρώματος στα μαλλιά, την KOLESTON PERFECT με τεχνολογία ME+.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, συνατήσαμε την Εβελίνα στη σκηνή του Ωδείου Αθηνών παρέα με τον Stefan Fiedler, Director of Research and Development της Coty και 3 ακόμη αγαπημένους μου Wella color experts, τη Στέφη Σαραιλή, το Μάριο Χριστοδούλου και το Χάρη Κασάπογλου προκειμένου να μας μιλήσει για τη δική της προσωπική εμπειρία με τη νέα Koleston της Wella Professionals.

 

Πάρε μία μικρή γεύση στο παρακάτω βίντεο:

 

Τι κάνει ξεχωριστή τη νέα KOLESTON PERFECT; Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της, Pure Balance Technology και ME+ που έχουν δοκιμαστεί σε περισσότερες από 3.000 δοκιμασμένες συνθέσεις και έχουν αποδειχθεί στην πράξη πως χαρίζουν φυσικό βάθος, λάμψη και ομοιομορφία στο χρώμα των μαλλιών μας με μεγαλύτερη διάρκεια, σημαντικά λιγότερη φθορά της τρίχας, ανάμεσα στις βαφές αλλά και κάλυψη λευκών και γκρίζων έως και 100%.

 

Με λίγα λόγια, ελαχιστοποιούν το σχηματισμό ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής χρώματος και αποτελούν βασική αιτία για τη φθορά των μαλλιών, απενεργοποιώντας τυχόν κατάλοιπα όπως τα μέταλλα που υπάρχουν στα μαλλιά, ενώ παράλληλα, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας, με έως και 60 φορές λιγότερο πιθανό να εμφανιστεί νέα αλλεργία σε βαφή μαλλιών*.

Σημείωσε εδώ 1) πως πάνω από έναν αιώνα η βιομηχανία της Wella χρησιμοποιεί τα ίδια μόρια χρωστικής στα προϊόντα μόνιμου χρώματος μαλλιών, οπότε αντιλαμβάνεσαι γιατί η νέα KOLESTON PERFECT με ME + είναι καινοτόμα στην κατηγορία της και 2) οι τεχνολογίες Pure Balance Technology και ME+ είναι το αποτέλεσμα έρευνας στην επιστήμη του χρώματος για πάνω από 7 χρόνια και περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

«Όταν λούζομαι τα μαλλιά μου δεν είναι καθόλου σκληρά, σε σημείο που πολλές φορές δεν χρησιμοποιώ conditioner. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί συνήθως τα βαμμένα μαλλιά είναι πολύ άγρια» είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα, ενώ πρόσθεσε πως η νέα KOLESTON PERFECT με ME + διαθέτει μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων με φυσικές, καστανές, κόκκινες, ξανθές καθώς και special mix αποχρώσεις που μπορείς να βρεις σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals.

Για περισσότερο #hairinpso ακολούθησε τον ολοκαίνουργιο λογαριασμό της Wella στο Instagram, wellahair.gr.

* Για άτομα μη αλλεργικά σε βαφές μαλλιών: Παρ’ ότι ο κίνδυνος εμφάνισης νέας αλλεργίας είναι μειωμένος, εντούτοις δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μίας σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης. Διεξάγετε πάντοτε ένα Τεστ Αλλεργίας 48 ώρες πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία χρώματος. Τηρήστε αυστηρά τις οδηγίες ασφάλειας και συμβουλευθείτε την ιστοσελίδα www.wella.gr. Εάν η πελάτισσά σας έχει εμφανίσει στο παρελθόν αλλεργική αντίδραση σε βαφή μαλλιών, δεν θα πρέπει να προχωρήσετε σε βαφή. Το ΜΕ+ εμπεριέχεται σε συγκεκριμένες αποχρώσεις Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blonde και Deep Browns της Koleston Perfect.