ΜΑΛΛΙΑ
SPONSORED

Αγαπάς το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου αλλά θέλεις να καλύψεις τα λευκά; Αυτό το προϊόν είναι το επόμενο που αξίζει να δοκιμάσεις

Υπάρχουν γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους εδώ και χρόνια και αυτές που είτε λατρεύουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους και προτιμούν να μη δεσμεύονται σε μία μόνιμη βαφή λόγω λίγων λευκών, είτε απλά, φοβούνται μη καταστρέψουν τα μαλλιά τους με τη βαφή, οπότε αναγκαστικά αφήνουν τα λευκά τους.

 

 

Παρόλα αυτά, η beauty τεχνολογία κάνει θαύματα και πλέον μπορείς να βρεις αυτό το προϊόν που θα καλύψει τα λευκά σου, διατηρώντας τα μαλλιά σου στο φυσικό τους τόνο. Η L’Oréal Paris, λοιπόν, έρχεται να μας παρουσιάσει το Casting Crème Gloss, μια βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία που που απευθύνεται σε όλες  τις γυναίκες που αγαπούν το φυσικό τους χρώμα αλλά και τη περιποίηση των μαλλιών τους γι’ αυτό και αποφεύγουν τις μόνιμες βαφές μαλλιών.

Στην ουσία, το  Casting Crème Gloss επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου, στο σπίτι, στον ίδιο τόνο για να τους χαρίσεις ιριδίζουσα, αστραφτερή λάμψη, καλύπτοντας παράλληλα έως και 70% τα λευκά, χωρίς να δεσμεύει, αφού διαρκεί έως 28 λουσίματα. Δεν ενδείκνυται για μεγάλες αλλαγές αφού είναι βαφή μαλλιών στον ίδιο τόνο και είναι ιδανικό για την πρώτη βαφή μαλλιών μίας γυναίκας αφού προσφέρει πλούσιο χρώμα και λαμπερά ρεφλέ ενώ παράλληλα, έχει εύκολη εφαρμογή (δες παρακάτω).

Πώς θα βρεις ποια απόχρωση σου ταιριάζει; Μπορείς να δεις όλες τις αποχρώσεις και μέσω του virtual try on στο lorealparis.gr μπορείς να δοκιμάσεις όλα τα χρώματα. Τι λες;

How -To: Τα βήματα για να χρησιμοποιήσεις το Casting Crème Gloss της L’Oréal Paris:

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση ακόμη και αν δεν έχεις ξαναβάψει τα μαλλιά στο σπίτι. Μέσα στη συσκευασία του θα βρεις:
-Βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία
-Οξειδωτικό
-Conditioner εμπλουτισμένο με μέλι για περιποίηση και λάμψη της τρίχας μετά τη βαφή
-Γάντια
-Αναλυτικό φυλλάδιο οδηγιών
-Το μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσεις είναι η πετσέτα σου!

Τα βήματα είναι πραγματικά απλά:
1) Αναμειγνύεις τη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με το οξειδωτικό
2) Εφαρμόζεις στις ρίζες και προχωράς προς τα μήκη
3) Αφήνεις το χρώμα να δράσει για 20’, ξεβγάζεις και εφαρμόζεις τη κρέμα περιποίησης